Napsat recenzi

6ti denný pobyt 27. 7. 2015 - 1. 8. 2015

Recenze hotelu Penzion Lesana (Slovensko - Vysoké Tatry, Stará Lesná)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 157x
Recenze se líbila: 325 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Penzion splňuje vše, nač si vzpomenete. Můžeme bez obav doporučit všem, splní i vyšší nároky. Velmi příjemné prostředí uvnitř penzionu i hezké okolí. Při výběru tohoto penzionu jsme se nám líbilo, že na stránkách toho moc neslibovali, jen krátce a stručně nabízeli své služby. Zatímco jiné hotely naslibují všechno možné a pak ani polovina neodpovídá skutečnosti, tento penzion je pravý opak, neslibuje toho moc, ale vše odpovídá skutečnosti, dokonce je toho tam víc.

Ubytování 

Čisté, hezké. Nově vkusně zařízené pokoje, hotel je po celkové rekontrukci. Prostředí domácí, tiché a klidné, pohodové.

Strava a stravování 

Strava výborná, porce velké, lepší jsme ještě nikde nezažili. Snídadě formou švédských stolů, všeho jídla dostatečné množství a neustále se doplňovalo, několik druhů kvalitní šunky, salámů, sýrů, vejce na různé způsoby, teplé uzeniny,pomazánky, tlačenka, debrecínka, zelenina, zeleninové saláty, těstovinové saláty ...I sladké záviny - jablkové a makové, buchty, ....Zkrátka všechno, na co si vzpomenete. Několik druhů pečiva. Vše kvalitní a čerstvé. Večeře vždy chutné a velké porce, větší jedlíci si mohli i přidat. Výborné polévky, a ze všeho nejlepší byly moučníky - domácí piškoty, perníky, buchty s mákem, povidly - právě v kuchyni hotelu upečené.(Takové ty od maminky nebo babičky). Všem hostům se dělaly boule za ušima. Spokojeni byli opravdu všichni hosté. Paní kuchařka je velmi šikovná, udělujeme jí "Řád zlaté vařečky"! Snad jen ovoce mohlo být víc.

Vybavení, služby a personál hotelu 

Vybavení hotelu slušné, nové, služby kvalitní, personál velmi příjemný, rychlý, ochotný a nevtíravý, vždy usměvavý, dával najevo, že je tam pro nás. Všichni jsou zde sehraní, žádné konflikty ani dohady mezi personálem ani s hosty. Nelze nic vytknout. Dobrý dojem dělalo už hezké přijeti při nástupu.

Okolí hotelu 

Upravené, čisté, velice hezké, výhled na Lomnický štít. Parkování před hotelem.

Celkový dojem 

Celkový dojem velice dobrý, cítili jsme se zde jako doma. Prostředí je zde klidné, tiché, personál nevtíravý, rychlý, velice příjemný, zkrátka pohoda. Plánujeme zde další dovolenou s celou rodinou, i dětmi a známými. Penzion Lesana opravdu Slovensku ostudu nedělá! Ještě jednou personálu v hotelu děkujeme. Tuto dovolenou jsme si opravdu hezky užili a budeme na ni dlouho v dobrém vzpomínat. Námi zaplacená částka peněz odpovídala službám.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Jaroslava Přenosilová: Hodnocení hotelu lesana stará lesná - 23. 7. 2018 9:01

Lépe bych to nenapsala.Plně souhlasím s výše uvedeným hodnocením,nadšená jsem se vrátila před týdnem a na příští rok již plánuji opakovaný pobyt.Lepší hotel ve srovnatelných cenových relací bych v tamním regionu nenašla. reagovat

Jitka Máchová: Re: Hodnocení hotelu lesana stará lesná - 29. 7. 2018 18:44

Jsem ráda, že se výborná úroveň hotelu a služeb nezměnila, zatím jsme se tam nedostali, ale plánujeme brzy.... reagovat
Přidat komentář

Slovensko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání