Napsat recenzi

Hrůza :-(

Recenze hotelu Penzion Anton (Slovensko - Hrabušice)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 92x
Recenze se líbila: 301 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento penzion se na první pohled tváří přívětivě, stylově a hezky....ale jakmile vejdete dovnitř, tak objevíte mnoho nemilých překvapení, včetně otřesného chování paní majitelky. Zatím nejhorší ubytování co jsem kdy zažila...

Ubytování 

Špinavé, všude spousta prachu. Nefungující wifi bez jakékoliv ochoty ji opravit ze strany majitelky. žádné skříně v pokojích, žádný úložný prostor v koupelně. Koupelna velmi slabá, WC s jezdícím prkýnkem....voda údajně pitná natolik smrděla rybinou, že ani sprchovat se nám v ní nechtělo, natož ji pít !!!

Strava a stravování 

Snídaně nic moc, pro jeden stůl o 6-ti lidech jeden obložený tác, jedna malá pomazánka, prošlé máslo, 2 mini kelímky marmelády a 2 mini kelímky medu....bez nároku na přídavek. Čaj byl k dispozici, za kávu se platilo...

Večeře chuťově nebyly špatné, jen různorodé porce, asi podle aktuálních zásob kuchyně, velikosti absolutně neodpovídali ceně!! Několikrát jsme šli na večeři do jiné restaurace, kde jsme dostali vše co jsme potřebovali.... v Antonu byl problém cokoliv, jakákoliv sebemenší změna...Nepříjemnost paní majitelky celý náš pocit jen utužila....

Vybavení, služby a personál hotelu 

Měli jsme mít k dispozici vybavenou kuchyňku. Avšak nenašli jsme v ní ani vařič ani hrnce apod., takže jediné co jsme mohli, bylo použít rychlovarnou konvici, případně mikrovlnku.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky 

Okolí hotelu 

Okolí penzionu je pěkné, celé Hrabušice jsou příjemným místem a lze odtud absolvovat různé zajímavé turistické trasy. Avšak ubytování najdete na každém rohu a tudíž bych se Antonu vyhnula a raději se ubytovala tam, kde si zákazníků budou vážit, ne tam, kde z vás udělají blbce...Navíc najdete ubytování za mnohem lepší cenu !

Celkový dojem 

Nedoporučuji nikomu!

Paní majitelka lže a okrádá ubytované hosty nejen o peníze, ale i o celkový dojem z dovolené...

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Slovensko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání