Napsat recenzi

Lepší dovolená už asi nebude

Recenze hotelu Zorbas Village Hotel allsun **** (Řecko - Kréta - Anissaras)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 1 334x
Recenze se líbila: 442 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pokoj,za mnou jsou dveře na terasu pokoj,za mnou jsou dveře na terasu
  • asi tak půlka vnitřní části jídelny asi tak půlka vnitřní části jídelny
  • část venkovní části posezení u jídla část venkovní části posezení u jídla
  • bazén a bungalovy v zahradě bazén a bungalovy v zahradě
  • pohled na celý hotel z mola pohled na celý hotel z mola
  • část zahrady část zahrady
  • výdejní stoly s jídlem,napravo mimo fotku sou pípy s pitím (nealko a džusy z postmixu,pivo,víno,kafe,čaj) výdejní stoly s jídlem,napravo mimo fotku sou pípy s pitím (nealko a džusy z postmixu,pivo,víno,kafe,čaj)

Do tohoto hotelu nám bylo přebukováno ubytování z hotelu Maragakis (Viva Island) (3* a polopenze) v Chersonisosu za stejné peníze,takže si nemáme na co stěžovat. V termínu kdy sme letěli bysme za tento hotel dali více jak dvakrát tolik.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Ubytování úžasný,hotel se skládá z hlavní budovy kde probíhají všechny služby (spa,jídla,večerní bar,recepce a tak) a samostatně stojících dvoupatrových bungalovů,každý s vlastní klimatizací,televizí,ledničkou a terasou (balkonem, podle toho jestli v přízemí nebo v patře). Každá terasa otočená do zahrady. Hotely v této oblasti jsou všechny velice rozlehlé a zvenku luxusně vypadající s krásnýma zahradama, takže i když hotel leží hned na pláži, může se stát že jdete i třeba 200m k moři hotelovou zahradou (jen pro představu rozlehlosti hotelových areálů)

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Strava výborná, snídaně sice byly každý den stejné, ale bylo to dáno tím, že výdejní plocha byla tak velká, že už by asi stejně nebylo co vymyslet. Na obědy a večeře se část jídel měnila, takže člověk mohl pokaždé ochutnat něco jiného (byly tam různá masa jako třeba jehněčí, skopové,telecí,krůta,ryby a tak) nbeo i stálice jako boloňské těstoviny,hranolky a tak).Navíc večeře bývaly laděny tématicky,jako třeba italská,mexická,řecká,takže člověk ochutnal i jídla jiných zemí.Jediné co mě i trošku zarazilo byl jak při jídle tak i v průběhu celého dne problém s ovocem.Na snídaně byl pomeranč (i když výborný ale bral bych třeba i hrozny),na oběd nektarinky a vodní meloun a pomeranč a na večeře meloun Galia,broskve a pomeranč.Přes den ovoce nebylo,i když u bazénového baru byl teplý snack (hranolky,někdy pizza),ale ovoce bohužel.Saozřejmostí ale byl výběr alko i nealko nápojů po celý den,kromě snídaně.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Vybavení hotelu je dobré,u bazénu a na pláži lehátka a slunečníky zdarma.Problém je s lehátkama u bazénu v sezóně.I když se to prý nesmí tak se lehátka rezervují a tak třeba ráno v 7 už není téměř nic volné.Nám to ale nevadilo,my sme stejně leželi u moře a tam bylo lehátek volných tak dvě třetiny. Personál velmi milý,neustále usměvavý a starostlivý,hlavně vedoucí restaurace :-).Také po celý den u bazénu probíhají animační programy,kterých se může účastnit kdokoli,jako třeba vodní pólo,aquaerobic,šipky,petanque,i nějaké cvičení na souši.

Pláž a moře  průměrně (2,3/5)

Moře velmi teplé v na konci června,teplejší jak bazén dokonce...Jediný problém je,že před hotelem je molo které zadržuje trávy putující okolo pobřeží a tak se tam chvilkama hromadí,dokud se nevyplaví na pláž,kde se o to sice stará pikolík,který to ale hrabe na podivnou hromadu na kraji pláže u moře (ne u silnice) a jestlis e to odváží to nevím,ale v den odjezdu sme potkali auto s pytlema kde byly trávy...jeslti to byla ta hromada to ale už nevím...ale jinak zbytek pláže je každý den udržován a uklízen od odpadků a trav (ty jsou hrabány k moři) takže pláž je co se odpadků týká čistá.Na pláži je od 10-18 přítomen plavčík,který dohlíží na chování na pláži a v moři a na dodržování zákazu vstupu do moe při větších vlnách.V moři jsou ne jen před hotelem ale po celé pláži ne malé kameny a při větších vlách by to mohlo být nebezpečné.Kousek od hotelu je možné si zadovádět na moři různým způsobem,skůtr,padák,lyže,něco jako duše,asi aji sit-on-top kajaky tam mají.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Bohužel asi kvůli tomu,že vesnice se skládá defacto pouze z hotelů,tak tam téměř nic v okolí není,kromě asi dvou taveren a tří marketů.Dá se ale autobusem dojet do Chersonisosu,což je relativně větší město,kde je obchod na každém kroku a mezi nimi ještě taverny,a autobus tam jezdí co 15 minut z hlavní silnice vzdálené asi 3km nad hotelem.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Celkový dojem díky naší ceně není až tak objektivní,ale kdo si jede odpočinout,nepotřebuje se každý večer toulat po obchodech a jede spíše za romantikou a placatěním se u moře (ale přes den se dá vyrážet na výlety) tak určitě hotely v této oblasti jsou dobrá volba,i když také docela drahá volba.A taky v posledních letech se tam prý odehrává ruská turistická invaze,což jsme poznali i my,ruština jde slyšet opravdu všude v sezóně.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání