Napsat recenzi

Super odpočinková dovolená!!!

Recenze hotelu Porto Zorro Beach Hotel *** (Řecko - Zakynthos - Vasilikos)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2022
Přečteno: 317x
Recenze se líbila: 74 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Krásné místo pro ty co hledají klid. Příjemný personál hotelu, služby v pořádku, čisto, pokud jsme chtěli zařídit cokoli, např. skútr, svačinu na celodenní výlet atd... paní recepční vždy vyšla vstříc,s ničím nebyl problém. Personál hotelu včetně recepční místí, ochotný. K dovolenkové pohodě velkou měrou přispěla i věčně usměvavá Slovenka Mária za barem, která míchala vynikající drinky a byla nápomocná návštěvníkům, kteří se nedomluvili jinak než česky.

Ubytování  průměrně (1,7/5)

Pokoje menší, s terasou, s klimatizací, denně se uklízelo, měnily ručníky. Vybavení koupelny starší ale čisto, občas slabý tlak vody v době, kdy se většina vracela od moře.

Strava a stravování  průměrně (2,4/5)

Výběr dostatečný, jídlo se průběžně se doplňovalo, v každou dobu byly všechny druhy k dispozici. Některé druhy se sice opakovaly, ale vždy bylo něco nového, místního, obzvlášť zeleninová jídla nám chutnala. Myslím, že si každý vybral.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,7/5)

Hotel je spíše pro ty, kteří neočekávají sportovní, zábavné, či kulturní vyžití, jedná se vyloženě o relaxační dovolenou v klidném prostředí, bez zbytečných atrakcí, hudby. Pokud vám stačí šumění moře,pohoda, klid, jste na správné adrese.Eventuální zapůjčení motocyklu, člunu nebo výlet vám na požádání zařídí přes recepci.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Nádherné, koupání vynikající,pro plavání i šnorchlování kolem skal na konci pláže. Od baru k moři je to 20 m. Na části pláže je písek, někde je třeba projít po kamínkách.Plážová lehátka před hotelem za poplatek 15.E na celý den, do 11h zdarma odpoledne pak cca od 16.30 už slečna nechodí vybírat. Někdy nepřijde vůbec.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

K hotelové pláži přiléhá další menší pláž Porto azuro, velmi hezká, zakončená skalkami v moři, tavernou a altánkem ke svatbám, ze kterého je krásný výhled na východ slunce. Krátké procházky ano, delší do kopců možné ale je třeba zajít nahoru k hlavní silnici, po ní asi 50 metrů po hlavní silnici s hustým provozem, pak přes olivové háje do kopců...výhledy stojí za to.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Super, přesně takové místo jaké jsme si přáli!!!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání