Napsat recenzi

Palazzo di Zante

Recenze hotelu Palazzo di Zante Hotel **** (Řecko - Zakynthos - Vasilikos)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2022
Přečteno: 82x
Recenze se líbila: 71 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Zakynthos je uz 3 roky nasou srdcovkou. Zakazdym sme si vybrali hotel Palazzo di Zante, kedze pred covidom nam vyhovoval- nebolo to super exkluzivne, ale kedze nemame prilis vysoke naroky, vyhovoval. Vratili sme sa teda aj tretikrat, no to uz bola katastrofa. Za peniaze, ktore sme za ubytovanie dali, sme nemali v tomto hoteli takmer nic, co by splnalo aspon hodnotenie- dobre....Ziadne z obrazkov izieb na internete neukazuju realny vzhlad hotela.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Izba, ktoru sme dostali, bola v ubohom stave- vyhlad bol na opacnu stranu hotela- nie smerom k bazenom, ale do dvora, kde sa chovali sliepky, ktore nas kazde rano prebudzali, vyhlad obohatili odpadove rury tiahnuce pod oknami, polamane konare a neupraveny chodnik. Postel drzala pokope na drevach, na ktorych sa matrace pohybovali a vzdy sme si ich museli posunut aby nespadli na zem.Kupelna- vana natreta bielym lakom- v snahe zakryt opotrebovane casti, no lak sa supal, cele zvysky laku sme hadzali do kosa. Po prichode sme hned nahlasili, ze izbu chceme vymenit, nestalo sa...

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

Ranajky, obed a vecera boli stale to iste- vajcia, parky, nejaky ten salat, ak sa donieslo nieco ine- napr. bagety, zmizli rychlostou blesku a viac sa nedoplnili.Obed- to iste kazdy den, ovocia sa nedockate- melon nakrajany na male kusky sice bol, ale tiez mizol rychlo a doplnali ho malo.

Vecera- tiez tie iste jedla dookola. Chybala mi kava- kavovar bol pristupny len pri ranajkach, na obed a veceru uz bola kava na terase- ale ta kavu nepripominala. Este spomeniem hygienu- casnici dokladaju pecivo holymi rukami, pribory nie su prilis ciste. Odniesla som si odtial crevnu virozu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Personal po covide bol asi narychlo zohnany, vacsinou mladi chlapci, ktori nestihali upratat stoly, obrusy boli spinave, pri obedoch nikto nekontroluje chod- organizaciu- ludia si takto robia co chcu- jedlo bolo casto na zemi, deti si jedlo naberaju bez dozoru rodica, rozsypuju ho, vznika neporiadok. Pozicanie auta- chlapec, ktory sa stale ponahla, nevysvetli, casto vznikaju nedorozumenia.

Animatorky- znudene, zachmurene, program jedna katastrofa- ani tam nemuseli byt.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Vsetko zachranuje plaz, priroda, ktora je na tomto ostrove nadherna, treba si pozicat silnejsiu motorku, na dlhsie trasy urcite auto a hlavne treba vsetko vidiet :). Zaraza ma akurat to, ze Greci sa nestaraju o tento skvost- ostrov je plny odpadkov, okolie je neupravene. Za odhodenie odpadkov by mali zaviest vysoke pokuty, inak sa o par rokov nebudu mat cim pysit. More je nadherne, plazi je tam na kazdy den ina a kazda krasna.

Okolí hotelu  průměrně (2,3/5)

No comment- neupravene, spinave...

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Samotny hotel 0 bodov, uz sa tam nevratime...ostrov urcite ano, hotel nie.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání