Napsat recenzi

Pěkná dovolená

Recenze hotelu Strofades Beach Hotel *** (Řecko - Zakynthos - Tsilivi)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2023
Přečteno: 10x
Recenze se líbila: 56 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Za nás dovolená v příjemném ,takkřka domácím prostředí.Jen bych asi ubrala jednu hvězdičku.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Měli jsme pokoj ve druhém patře směrem na bazén a bar.Pokoj čtyři samostatné postele,chybí docela poličky na odkládání věcí,stejně v koupelně vše kolem umývadla.Na dveřích síť proti hmyzu.Klimoška fungovala.Některé noci,dle druhu dovolenkářů jste toho moc nenaspali.Ale krásný výhled na moře to vynahradil.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Nybylo co vytknout,všeho dost, každý si vybral.Suprové dortíky,jen výběr ovoce malý- jablka, hrušky,pár banánů.Jídelna by zasloužila být větší, židle zbytečně velké, špatně se odsunovaly,jestliže jí někdo nezasunul, nedalo se projít.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Personál na deset hvězdiček.Usměvavý, ochotný.Pan Thomas z jídelny by zasloužil metál.Uklízečky uklízely celý den,vůbec jim celé léto před sebou nezávidí..Většinou Polky a ukrajinky.I v jídelně personál perfektní.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž u hotelu neudržovaná- nevím jak v sezoně, byli jsme začátkem června-lehátka zatím zadarmo- ty co údajně patřily k hotelu.Hodně kamenů,ale když jste tu hráz přešli, písek.My jsme chodili pár metrů dál, tam jak je druhé půjčování skůtrů, tam píseček.Je docela daleko málo vody, ideál pro děti.Malý aquapark ještě nebyl v provozu,rozhodně není pro velké děti.Po břehu se dá dojít do Tsillivi, je to lepší než po silnici.Do přístavu a nahoru na kopec supr procházka.No a moře.....to nemá chybu.Krásná barva.Nádhera.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

No, jsme v Řecku..tak bez komentáře.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Hotel obsazují Češi,možná se sem tam dostaví někdo jiný, ale hlavně Poláci.První týden tam byli hlavně oni,další byli v mírné převaze Češi .Nechci zatracovat všechny Poláky,ale jejich hlučností se vyrovnávají Němcům a Rusákům.Ale je to o štěstí.Rozhodně bych se tam klidně vrátila.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 48
z 61 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání