Napsat recenzi

Báječná dovolená

Recenze hotelu Tsilivi Admiral Hotel TUI Suneo *** (Řecko - Zakynthos - Tsilivi)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 454x
Recenze se líbila: 467 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Zakyntos je nádherný ostrov a 10 dní jsme prožili v tomto hotelu bez problémů a v pohodě, hlavně byla nadšená naše vnoučátka, kterým se tu moc líbilo.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Nepříjemné bylo, když jsme ráno dorazili na hotel a řekli nám, že budeme ubytováni až ve 14 hodin. Dostali jsme apartmán v přízemí, což bylo fajn, místnosti byly odděleny skleněnou posuvnou stěnou, kuchyňský kout s lednicí. Koupelna s vanou dostačující, už starší. Klimatizace je umístěna hned nad manželskou postelí, nedala se tedy používat celou noc. Po 23 hod. ( kdy už byl v areálu celkem klid) jsme otevírali balkon.

Nejlepší ubytování je v části F,G, které mají okna do zahrady a neslyší večerní animační program.

Každodenní úklid a obden výměna prádla a ručníků.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Jídlo bylo vynikající, velký výběr a hned doplňované. Každý si vybere dle chuti. Výborně byl vyřešený pitný režim, samoobslužný přístroj s několika druhy nápojů a u malého bazénu barel s pitnou vodou, kde se dalo nabrat vodu do kelímku kdykoliv.

Všeho dostatek!!

Nedoporučuji odcházet všichni od stolu např, pro pití, stůl je okamžitě uklizen i s nedojedeným jídlem.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Vybavení a služby dostačující. Personál na recepci mluví pouze řecky a anglicky. Dostali jsme 1 vstup do místního Waterparku, kde jsme si to moc užili, dá se odskočit na oběd a vrátit se. Čeští animátoři žádní, pouze polští, večerní program stále stejná velmi hlučná hudba. Dětské hřiště, stolní fotbal , ping pong.2 bazény.

Doporučuji využít k výletům cestovku MyTours, která je asi 100m vlevo od hotelu. Je tam česká průvodkyně Bára, která je velice milá a ochotná, jeli jsme na 2 výlety na lodi, kdy poskytla výklad v češtině. Nádherný je celodenní plavba kolem ostrova se zastávkami a super koupáním na úžasných plážích u jeskyní. Hlavně cena je skoro poloviční než nabízejí naše cestovní kanceláře!!!

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Na pláž jsme chodili vlevo ze zahrady, lehátka za 6 Euro s možností chodit do bazénu přímo na pláži a vířivky!!! Pláž písečná, každé ráno uklizená, dostatek lehátek Moře teplé a čisté. Vodní sporty na vedlejších plážích Vstup do moře přes oblázky, ale přímo naproti cesty písečný.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

V blízkosti hotelu řada obchůdků, restaurací a barů.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Celkově se nám pobyt velmi líbil, hlavně vnoučátka byla nadšená.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 58
z 66 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání