Napsat recenzi

Naše letní dovolená na Zakynthosu

Recenze hotelu Galini Studios ** (Řecko - Zakynthos - Tsilivi)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 109x
Recenze se líbila: 194 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Bugambélie v zahrádce Bugambélie v zahrádce

Rodinnou dovolenou jsem koupil na poslední chvíli jako last minute, ale zájezdy a ceny jsem sledoval pár měsíců dopředu. Jasnou cílovou destinaci jsme tedy neměli a spíše jsme dbali na kvalitu daného zájezdu(strava, ubytování, pláž, vzdálenost od letiště...), délku a cenu.

Ubytování  průměrně (5/5)

Bydleli jsme v Galini Studios. Byli jsme velmi spokojeni. Galini má 10 pokojů a kolem domu je moc pěkná zahrada. Nejvíce nás zaujala nádherná růžová bugambélie. Pokoje jsou přiměřeně velké a mají vysoké stropy, součástí je i malý kuchyňský kout. Každý pokoj má vlastní balkon.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

All inclusive jsme si připlatili v hotelu Azure ****, který je přes silnici kousíček. Jídlo bylo výborné, k dispozici je i spousta zeleniny a ovoce a hlad určitě mít nebudete. Personál hotelu Azure**** je milý a profesionální.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Měli jsme rozbitou ledničku a hned nám paní majitelka zařídila novou. To nejnutnější domluvíte anglicky, ale jinak se hodí google překladač.

Nezapomeňte si přibalit nějaké přípravky na komáry.

Pokoje se uklizí často a v Galini je čisto.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

K pláži jsme to měli blíže než lidi ubytování v Azure****.

Pláž a moře jsou moc krásné s písečkem a pozvolným vstupem do vody. Můžete si platit lehátka, ale klidně stačí zespodu nepromokava deka(ze spodu jde vlhkost). V moři lze najít jíl s léčivými účinky.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

V okolí v Tsilivi je spousta hotelů, obchůdků, taveren, diskoték, dokonce jsme viděli i zábavní park. Vše s provozem asi do jedné hodiny ranní.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Celkově jsme si dovolenou moc užili, odpočali si a pěkně se opálili. Moc pěkně strávený čas!! Ostrov lze dobře prozkoumat lodí(pláže, pobřeží a želvy) i autem(hory). Dcera by uvítala pestřejší animační program v hotelu Azure**** zatím sestávající jen z tanečních večerů.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání