Napsat recenzi

zklamání

Recenze hotelu Apollon Hotel *** (Řecko - Zakynthos - Tsilivi)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2023
Přečteno: 2x
Recenze se líbila: 46 čtenářům
Fotografie: 11
Videa: 0
Komentáře: 0
  • plesnivý sprchový závěs plesnivý sprchový závěs
  • betonová špinavá kobka betonová špinavá kobka
  • umývadlo po "úklidu" uklízečkou..... umývadlo po "úklidu" uklízečkou.....

Lokalita se mi líbí, byla jsem zde již po 2., na Zakynthosu po 3., kromě dalších řeckých ostrovů. Ale celkový dobrý dojem pokazilo ubytování

Ubytování  průměrně (2,3/5)

Z venku působí hotel dobře, ale pokoj, který jsme dostaly, byl děsný, hlavně tzv. koupelna. Bydlela jsem už mockrát i v 2* penzionech v Řecku, ale pokoj v tomhle 3* hotel jim nesahal ani po kotníky! Koupelna byla betonem nahozená kobka, plesnivý závěs, špína, napůl utržené prkénko, které ani pořádně nesedělo na míse, utržený a špinavý držák na toaleťák, špinavý koš na odpadky (rozuměj, na použité wc papíry), zašlé baterie, skleněná přepážka u sprcháče neviděla čistící prostředek snad několik let. Původně bílé ručníky a osušky byly zaprané do šeda a se skvrnami (ještě že si vozím svoje). Umývadlo na pokoji vedle postele jako ve starých nemocničních pokojích. Reklamace u delegátky bez úspěchu, i když nám byla slíbená výměna pokoje, nic se nedělo, dál jsem to neřešila, nechtěla jsem si kazit dovolenou dohadováním se.

U hotelu restaurace, jídlo bylo jedlé. Bazén čistý, nevyužívaly jsme ho, v bazénu se můžu cachtat doma. Lehátka u bazénu mají taky už svoje nejlepší časy za sebou...Hned u hotelu je obchod, skvělé.V městečku restaurace na restauraci, obchod na obchodě

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Měly jsme snídaně, které byly celý týden stejné. Volská oka, vejce natvrdo, fazole, slanina, dušené žampiony, párečky, 1 druh stejného plátkového sýra a 1 druh stejného salámu, jogurt, med, marmeláda, buchta plněná čokoládou, kupovaná bábovka, rajče, meloun, bílá veka, bílý tousťák, nějaké lupínky, džus, mléko, k dispozici toustovač, kávovar i na horkou vodu na čaj.

Jinak jsme se stravovaly v místních tavernách, kterých je ve městečku plno. Porce obří, ceny od 6 E.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Uklízečka jen ustlala, zametla viditelnou hromádku písku z bot, vyměnila zaprané ručníky za jiné zaprané, položila ruličku toaleťáku na poklop nádržky a to bylo vše. Když jsme přešly bosky přes pokoj, měly jsme chodidla plná písku.

Jediná služba byla u snídaně, pan majitel se staral, doplňoval jídlo, odnášel nádobí....

Ještě přidám jeden poznatek, co se týká lékařské péče. Kolegyně 2. den po příjezdu zakopla v jídelně o práh, upadla, poranila si koleno, kotník a loket. Přes pojišťovnu jsme zařídily ošetření na místním zdravotním středisku, odkud pro ni přijeli a pak ji odvezli na polikliniku v Zakynt. na rtg., vyšetřili, předepsali léky na bolest. Ani jedna z nás neumíme anglicky, natož řecky, ale všude používají překladače a tlumočníky přes telefon. A na středisku i na poliklinice samí milí ochotní zaměstnanci, od lékařů po ostatní personál. Za zdravotní službu kolegyně nic neplatila, jen za léky, a to jí taky pojišťovna proplatí. Píšu to proto, abyste věděli, že kdyby byl nějaký zdravotní problém, není třeba mít obavy z neznalosti řeči a z toho, že by se muselo platit na místě. Alespoň u nás to takhle fungovalo.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž je písečná, veřejná, neuklízí se. Ale mně vyplavené chaluhy nevadí. Moře daleko mělké, čisté, teplé. Když víc fouká, jsou větší vlny, super! Od hotelu pár minut. Slunečníky a lehátka už většinou nepatří hotelům a plážovým restauracím, ale soukromníkům, ti nevědí, co by si za zapůjčení účtovali, polstrovaný set za 20E, látkový za 18E. Takže jsme to vyřešily nafukovačkami a osuškami na písku.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Na pláž cca 150 m, do městečka cca 200 m. V městečku spousta restaurací, obchodů, ceny přibližně všude stejné. Přímo vedle hotelu obchod, od párátka po jídlo, pití, cigarety. Všude čisto, popeláři jezdí snad 2x týdně. Před hotelem poněkud rušno, přijíždějí a odjíždějí autobusy s turisty, ale nám to nevadilo, alespoň bylo na co koukat.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Díky tomu, že destinace se mi líbí, tak 3 hvězdy, jinak bych dala max. 2

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání