Napsat recenzi

Apartmany Panagiotis I a II

Recenze hotelu Panagiotis Studios & Apartments I & II ** (Řecko - Zakynthos - Tsilivi)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 270x
Recenze se líbila: 361 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

S ubytovanim v apartmanu Panagiotis jsme byli velmi spokojeni. Majitelem je prijemny pan, ktery se o apartmany a jejich okoli dobre stara.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Ubytovani je skromne, ciste, za velmi priznivou cenu. Byli jsme tam s detmi a tem se tam take moc libilo (klouzacka, houpacky, bazen). Meli jsme apartman v prizemi a sem tam byly schody (u vchodu, na balkone), u kterych bylo treba rocniho synka hlidat, nez je vzal na vedomi, ale v pripade nutnosti jsme proste zavreli dvere. V okne a balkonovych dverich byly site proti komarum. Bazen cisty, s ruznou hloubkou vody.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Bez stravy. Stravovali jsme se v okolnich tavernach. S jidlem jsme byli velmi spokojeni v tavernach Romeos a Menir. Vyzkouseli jsme i dalsi, ale byly spise prumerne. Obecne je v Tsilivi popularni mit co nejvetsi menu s vyctem vsech jidel, na ktere si vzpomenete, tudiz ale nemohou byt vsechna vzdy cerstva. Hodnoceni restauraci na Tripadvisoru nam proto prisla zavadejici.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Vybaveni apartmanu je pomerne nove a moderni, standardni co do rozsahu, uklid jednou za tri dny, personal prijemny.

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Ubytovani je cca 200 m od plaze, cista voda, koncem zari byla jeste dost tepla, vstup do more velmi pozvolny, temer zadne kameny, lehatka a slunecniky vetsinou za poplatek, koncem sezony odpoledne uz zdarma, nekde stacilo objednat si neco k piti. Nabidka vodnich sportu je celkem pestra. Davam 4 hvezdicky, protoze na ostrove jsou dalsi krasnejsi plaze, na ktere se vyplati si dojet pujcenym autem.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Vse je blizko, taverny, bary, obchody, pekarna, lekarna, pujcovny aut. Z nedalekeho baru je v noci slyset hudba, ne kazdemu to muze byt prijemne. Je to spise rusnejsi letovisko. V letovisku Tsilivi je spousta atrakci pro deti.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

S nasi dovolenou na Zakynthosu jsme byli velmi spokojeni. Koncem zari sice bylo na ostrove stale mnoho turistu, ale dalo se to. Pujcenym autem jsme projeli ostrov krizem krazem. Obcas jsme se museli zeptat na cestu, protoze ne vzdy jsou vesnice oznacene. Pocasi bylo takove, jake jsme koncem zari ocekavali, chvilemi studeny vitr a prehanky, ale vestinou prijemne teplo a pro nas lepsi nez vedra. Voda v mori byla vyhrata, takze se dalo pobyvat na plazi a koupat se.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání