Napsat recenzi

Zkušenosti s pobytem v hotelu Plaza Bay *** (Řecko - Zakynthos - Laganas)

Recenze hotelu Plaza Bay Hotel *** (Řecko - Zakynthos - Laganas)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 443x
Recenze se líbila: 434 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jedná se o malý hotel s all inclusive stravováním, rodinného typu s milým personálem a službami přiměřenými tříhvězdičkovému hotelu. Přestože náš transfer nás do hotelu dopravil již v 9:00 a pokoje se dle informací předávány až od 15:00 tak nám byla pohlídána zavazadla a pokoj jsme dostali ihned ihned po informační schůzce v 11:50. Personál se jak vidno učil za pochodu, ale co chybělo na profesionalitě, to doháněl ochotou a úsměvem. Málokde se na Vás usmívají a přesvědčují Vás že je to naprosto v pořádku, pokud ji polijete celý ubrus červeným vínem. Třeba nápojový lístek koktejlů se v baru se objevil až během pobytu a rukou psané druhy mas by časem mohly nahradit profesionálně vytištěné názvy, ale i tak to účelu dostačovalo.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Pokoj jsme přebrali o více než 3 hodiny dříve než zaručovala CK v naprosté čistotě. Výměna ručníků a vytření pokoje bylo provedeno každý den výměna prostěradel 2x za týden. Pokoj byl přiměřeně prostorný pro dvojlůžko a jednu přistýlku, se dvěma přistýlkami musí být pokoj nepohodlně malý a rozhodně to nedoporučuji. Renovace hotelu byla vidět. Nové byly omítky, osvětlení, kamerový systém, trezor a matrace. Starší byla sanita, nábytek, výtah a klimatizace. Klimatizace byla funkční a individuálně ovládaná.

Strava a stravování  průměrně (2,3/5)

Ke všem jídlům 7 druhů nealkoholických nápojů, káva, kakao, cappuccino, espreso, minimálně dva druhy ovoce a zeleniny. Snídaně 4-5 druhů pečiva, smažené vejce na různé způsoby( mě nejvíce chutnaly s houbami a sýrem), sýr, salám, jam, margarýn, cereálie, mléko,med. K obědům a večeřím byly dva druhy těstovin se s jednou až dvěma omáčkami, čtyři druhy mas v různých úpravách, jedno rybí, kuře či králík, vepřové, hovězí, nebo játra vepřová, drůbeží, či hovězí, jednou byly i suvlaky a jednou jehněčí, a nějaká zapečená specialita jako feta se špenátem v listové těstě či pica. K jídlu je k dispozici i polévka. Jídla nejsou přesolená,nbo velmi pikantní a tak vyberete jídlo i pro menší děti.K tomu vždy nějaký sladký kousek a želé s různými příchutěmi. Na svačinku byl většinou toust se sýrem a salámem, sušenka, ovoce a 2-3 druhy smetanové zmrzliny v neomezeném množství. V baru 8 druhů koktejlů tři druhy vína, pivo a nealko.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Dětský bazének je dál od hlavního bazénu a oba jsou celkem čisté, lehátek bylo vždy dost, ale to mohlo být také neobsazeností hotelu. Poplatek za trezor i za WiFi 20 EURO za týden. Personál hotelu vždy usměvavý, úslužný a ochotný. Slovenská cestovka měla v hotelu i animační program pro děti. Delegátka CK byla milá, dobře informovaná a telefonicky k dosažení. Balíček na cesty by mohl být trochu bohatší obsahoval 0,5l balené vody 1 toast se sýrem a salámem a dva kousky ovoce.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Dal bych 6*.Pláž je úzká s jemným, vlhkým pískem, Moře je teplé a průhledné s pomalu klesajícím dnem. Kdo má rád vodní sporty, rychlé čluny, vodní skůtry, tažené padáky a jiné rychlé atrakce nedoporučuji. Ale kdo si rád plave, nebo se potápí daleko od břehu bez obav z rozsekání rychlou lodí naopak doporučuji.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Přední vstup do hotelu je z upravené silnice s ****hotely, Zadní vstup je úzkou uličkou, kterou projdete na pláž zadem oblečení klidně jen do plavek. V blízkosti je spousta různých obchůdků. Na pláž je to opravdu kousek. V blízkosti je diskotéka, která, ale funguje jen 1x týdně a po 23:00 ztlumí, že se dá za zavřenými dveřmi spát.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Doporučuji všem, kteří chtějí klid, pohodu, blízkost moře a nevyžadují 20 jídel na výběr a obrovský bazén (do bazénu mohu jít doma, do Řecka jedu za mořem!).

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání