Napsat recenzi

nejhorsi hotel nezazila jsem v zivote!!!

Recenze hotelu Majestic Hotel & Spa **** (Řecko - Zakynthos - Laganas)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 536x
Recenze se líbila: 329 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

celkove dovolena mne se moc libila,rada se vratim na zakinthos nadherny ostrov krasne plaze,hodne zije hlavni ulice v laganas,perfektni dovolena pro mlade energicke lidi. velka nabidka vyletu kolem ostrova,moznost pujceni auta skuteru a nebo ctzrkolek.ostrov doporucuji.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

hotelu by nedala nikdy vic nez 3 hvezdy.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

nejhorsi strava asi nemuze byt,jidlo neni cerstvy mozna az 3 dny stari,kazdy den furt do kola stejna nabidka. jidlo nedochucene nema zadnou chut. za 7 dni dovoleny all inclusive prijely sme domu hladovi.chapu ze se setri penize ale ne takovym spusobem. spinave talire a pribory na talirich fleky od vody na priborech zbytky jidla nekonecny smrad v jidelne ze stareho jidla des a hruza.clovek kdyz hodne cestuje je zvyklej na nejaky standart a servis tady jsme nezazili ani jedno ani druhi. nedoporucuji hotel majestic.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

vybaveni je normalni ale zalezi jeste jaky pokoj dostanete,nektery pokoje maji koupelnu s vanou a nekteri sprchovy kout jesli se to da nazvat sprchovym koutem. nikdy sem nezazila poplatek v 4 hvezdickovem hotelu 35 eura za tyden pouzivani klimatizace kdyz na ostrove to ma byt standartni vec.co se tyce personalu lidi kteri nejsou s recka jsou strasne prijemni a usmivavi,mistni lidi ty napriklad co pracuji na recepci jsou strasne neochotni,neprijemni ani jednou neumeli normalne pozdravit usmat se na zakaznika nebo podivat se do oci kdyz mluvis s nima. po kazdy kdyz jsem mela nejakou otazku na recepci vzdicky jsem dostala negativni odpoved nevim,nemuzete a t.d. proste uz nikdy v zivote se nevratim do toho hotelu,moc jsem zklamana!!!

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

za to ze na plazi bere se poplatek za lehatka aspon ta udrzba mohla bi byt lepsi.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

okoli hotelu super docela rusni hodne taveren baru a diskotek coz je super pro lidi ktery neradi se nudi u bazenu nebo na plazi nocni zivot je perfektni i prez den mate jak uzit.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

celkovy dojem urcite se vratim na zakinthos urcite do laganas zazitky s nocneho zivota a nadhernych vyletu jako je navagio plaz nebo banana beach urcite se tam nebudete nudit.zakinthos doporucuji hotel majestic nedoporucuji.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 10
z 23 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání