Napsat recenzi

CENA ROZHODNĚ NEODPOVÍDALA KVALITĚ HOTELU

Recenze hotelu Belussi Beach Hotel & Suites *** (Řecko - Zakynthos - Kypseli)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2022
Přečteno: 106x
Recenze se líbila: 76 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento hotel bych nedoporučila ani svému nepříteli. Za ty peníze jsou milionkrát krásnější hotely. Hrozná lokalita, moře akorát tak na fotky, jídlo jediné dobré. Kdyby jsme s přítelem neměli all inclusive, tak než se dostaneme do nejbližšího obchodu, tak i umřeme hlady.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Katastrofa, na pokoji nám netekla voda, chybělo mýdlo, po lampičkách zbyly jen obmotané kusy drátů... Co se týče úklidové čety, tak nevytíraly, což je u moře, kde máte písek všude dost velký problém. Na pokoji nebyly cedulky, které by jsme si mohli dát z druhé strany dveří, aby nám tam nevešly.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Co se týče stravy, na to, že byl malý výběr, tak se dalo vybrat. Jídlo bylo výborné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Majitel furt kroužil na recepci, ale když jsme mu řekli, tak zavolal taxíka do města. Jinak personál nějak extra přátelský nebyl.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Úplný propadák. Nebyla to písčito-kamenitá pláž, ale kamenitá s trochou písku. Jeden den se personál pokoušel dělat něco s trubkama, které vedly do moře a moře pak bylo 2 dny kalné a nikdo se v něm nekoupal. Na zaplavání moře určitě není, pouze na opláchnutí těla po opalování. Našli jsme s přítelem pláž cca 1 km doleva, která byla krásně písčitá a sem tam kamínky

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

nedalo se tu nic dělat, odkázaní na hotel, co se týče drinků, tak to bylo pouze vodka a džus, gin a limonade popř. brandy a ouzo. Hotel je určen pro osoby s věkovým průměrem 65 +, kteří se z hotelu nehnou a budou furt tam.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

V životě by jsme sem nejeli znovu ani kdyby hotel byl za pár korun. S dětmi už vůbec bych sem nejezdila, hotel je bez jakéhokoliv hřiště, brouzdaliště.

CENA ROZHODNĚ NEODPOVÍDALA KVALITĚ HOTELU!!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 14
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání