Napsat recenzi

Belussi beach Zakynthos

Recenze hotelu Belussi Beach Hotel & Suites *** (Řecko - Zakynthos - Kypseli)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 1 748x
Recenze se líbila: 454 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vždy jsme preferovali s manželkou dovolenou na západ od našich hranic. Letos jsme poprvé a naposled zamířili na jihovýchod. Už cestou z letiště do našeho hotelu nám postupně padaly úsměvy, když jsme pozorovali prostředí ostrova ( kolem cest odpadky, zanedbané domy s pozemky, zkrátka kultivovanost Řeků) a u jakých hotelů vystupovali naši spolucestující. Náš Belussi byl až na posledním místě a naštěstí nám přišel nejlepší z toho všeho, co jsme viděli. Každopádně hned po vystoupení bylo jasné, že se 4* hotelem, jak proklamovali, to nemá nic společného. Maximálně 3*.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Vstupní budova neměla dodělanou střechu, ostatně jako mnoho jiných domů v Řecku, aby nemuseli ti vyznavači siest platit daň z nemovitosti, což už samo o sobě o něčem svědčí.Dostali jsme pokoj hned nad recepcí s výhledem na parkoviště. Pokoj byl ale jinak pěkný a oproti ostatním v druhé budově prostornější. Každopádně v koupelně se po každém použití sprchy tlačila voda odtokovým kanálem zpět se vším bordelem do koupelny, což mělo za následek nepříjemný zápach. No a povinné házeni použitého hajzláku do odpadkového košíčku vedle mísy bylo taky příjemný, hlavně pro uklízečky.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Jediné pozitivum byla strava. Ale dle mého názoru, to bylo tím, že šéfkuchař dlouho vařil v Kalifornii a věděl co je kultura stravování, protože lidi z ostatních hotelů při výměně názorů v den odjezdu na letišti zněli spíš negativně. Nicméně jsme měli velký výběr zeleniny na různé způsoby, do toho mořské plody, drůbež, červené maso. Chutné dezerty. Svačiny na all inclusive byly trochu ošizené, většinou se podávalo to, co zbylo od snídaně nebo oběda. Nápojové menu bylo vyhovující. Ovšem mínus musím dát za otravné kočky, které se potulovaly na pozemku hotelu a během jídla otravovaly u stolů. Řešeno nenápadným kopancem. Ne že bych neměl rád zvířata, naopak, ale u rádoby 4* hotelu by vás nemělo otravovat u večeře určitě nenaočkované špinavé zvířectvo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Recepční a zároveň majitelka hotelu byla arogantní blbka. Čechy odsouvala na druhou kolej před Rusy (během našeho pobytu asi 60% ruská obsazenost) a když ke konci našeho pobytu přijel zájezd Francouzů, mohla se z nich po*rat. Manželka se taky dvakrát dostala do křížku s uklízečkou, levná pracovní síla z Albánie pravděpodobně, když si chtěla zajít na barové WC a Albánka tam zrovna uklízela. Začala ji tam zhasínat a dělat různé naschvály:). Jedině číšníci a kuchaři za něco stáli. Co se týče vybavení, tak nic extra, bazén, padající WiFi, polorozpadlý dětský koutek vhodný k úrazu dítěte a to je vše.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Moře čisté. Pláž žádná. V Belussi se leží na jakési travnaté terásce, kde ovšem tráva dostala už za ty roky pořádně zabrat. Vstup do moře raději doporučuji jen v obuvi do vody.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Vlastně nic. Jen olivovníky. Nejbližší market tak 15 min. pěšky. Ale s tím jsme počítali. Půjčení auta na den 62 Euro, pokud se chce někdo podívat po ostrově. Skútr je levnější, ale v kopcích se skútrníci docela trápili. Jinak taxi do města Zakynthos je za 20 Euro.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

No more!!!!!!!!!!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 14
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání