Napsat recenzi

relax

Recenze hotelu John & Joy Hotel *** (Řecko - Zakynthos - Kalamaki)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 372x
Recenze se líbila: 500 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ideální místo pro odpočinek bez hluku jak v hotelu, tak na dlouhé písčité pláži. Čisto a klid, prostě ráj na zemi.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Jde o to, co od toho člověk čeká. Pokoje spíše menší. Sítě ve dveřích i v okně na WC. Malé balkony se stolkem a dvěma židlemi, se šňůrou na prádlo BEZ KoLÍČkŮ, ale ty jsem si na štěstí přibalila s sebou. Byla jsem sama s devítiletým synem, takže nám vyhovoval po všech stránkách. Všude čisto a uklizeno. Žádný přepych, ale vlídný a usměvavý personál, připravený cokoli vyřešit. Lokalita na konci ulice, poslední hotel směrem na pláž.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Měli jsme zaplacenou jen snídani. Byla prostá (sýr. šunka, med, marmeláda, meloun, broskve, vajíčko na tvrdo, řecký jogurt, voda, džus, káva, čaj, mléko). Nejsme nároční, takže jsme si s tím bohatě vystačili. Obědy a večeře jsme většinou řešili pozdním obědem v tomto hotelu. Výborně tam vaří a za normální ceny. Prostřou Vám venku, hned na terase vedle bazénu, kde skoro nikdo není. Máme to radši, než klimatizované sklepní prostory bez oken s vyřezanými vzory na melounu a s luxusem jak na svatbě. S vlastní vodou přinesenou k bazénu nemají problém.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Na pokojích je dřevěný nábytek, skříň se spoustou ramínek, ale police žádné. Sříň je vyvýšená, tak jsme si ostatní oblečení položili na dno skříně. Zaplatili jsme si lednici (4 eura/den), tu nám hned po ubytování přinesl sám majitel a zapojil. Klimatizaci jsme ani nepotřebovali, stačili otevřené dveře a okno, udělat před spaním průvan, vybít komáry (PLáCAčKU s SEBOU!) a až do prvního příletu letadla ( někdy i kolem páté ráno) jsme spali jak beránci. Denně úklid kromě neděle, čisto.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Krásná dlouhá písčitá pláž, málo lidí. Lehátka na pláži za 7 euro. Koupili jsme si podložku pro dva za 8euro a slunečník za 7euro a leželi jsme, kde jsme chtěli. Voda čistá, teplá, mělko. Hned druhý den jsme si půjčili šlapadlo (10 euro/hod) a společnost nám dělala želva.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

V okolí hotelu jsou vzrostlé stromy a palmy, suchá a vyprahlá zem. No jako všude v Řecku. Atrakce nejen pro děti jsou přistávající letadla pár metrů od hotelu. Přes noc lítat nesmí kvůli želvám a přes den si může každý úžasem vykroutit krk a fotí a fotí a fotí.

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Cítila jsem se tam jako v Ráji. Klid, pohoda, čisto, zázemí v dobrém jídle a na pláž pár kroků. V podvečer jsme si autobusem (asi 2 eura/os ) nebo taxikem (10euro) vyrazili do Zakynthosu, zažít atmosféru nákupů a nočního ruchu. Na jeden den jsme si půjčili auto, projeli celý ostrov, koupili si místní med a olivový olej. Pan majitel se s námi rozloučil skleničkou dobrého vína a broskvemi pro děti a my mu slíbili, že za rok jsme tu zas.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 13
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání