Napsat recenzi

Příjemný pobyt

Recenze hotelu Cavo D'Oro Hotel *** (Řecko - Zakynthos - Kalamaki)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 1 500x
Recenze se líbila: 569 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pohled na bazén, jídelnu
a zadní ubytovací trakt Pohled na bazén, jídelnu a zadní ubytovací trakt
  • Večer u bazénu Večer u bazénu
  • Interiér jídelny Interiér jídelny
  • Malá část z velkého výběru Malá část z velkého výběru
  • Pohled z balkonu Pohled z balkonu
  • Pláž cestou do Laganas 
je široká a dlouhá Pláž cestou do Laganas je široká a dlouhá
  • Směrem k pláži Směrem k pláži
  • Krásné jsou procházky po pláži při východu slunce Krásné jsou procházky po pláži při východu slunce

Komplex ubytování Cavo D´oro je rodinný podnik, ležící v klidné lokalitě. K ubytování, které tvoří několik budov, patří restaurace, bar a obchod se zbožím všeho druhu. Všude je velice příjemná obsluha. Hosty hotelu byli především Češi, Rusi a Poláci. Všichni se chovali slušně, v tomto směru nebyly žádné problémy.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Bydleli jsme v přední budově v patře. Pokoje byly menší s prostorným balkónem. Pro dva lidi, kteří netráví na pokoji mnoho času, dostačující.Koupelna je malá, chyběl závěs ve sprchovém koutě, jak už bylo několikrát zmíněno. Nebyla ani el. zásuvka pro fén a holicí strojek, používali jsme zásuvku u vypínače za dveřmi na chodbě, nebyl problém.

Na balkóně nám scházela šňůra na prádlo, což nevidíme jako nedostatek, dá se vyřešit.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Jídla bylo dostatek, každý si mohl vybrat podle své chuti. Překvapilo mne, že jsou často kritizovány snídaně, nám se zdál výběr bohatý. Neumím si představit, co jiného lidé snídají. K obědu a večeři mohl mít někdo nedostatek masa , zvlášť asi muži. Ale jinak byl výběr dostatečný. Oceňuji zvlášť výborné řecké speciality, jako je musaka, plněné vinné listy atd. Moučníky byly lehké a chutné, většinou ve formě pěny, želé nebo smetanových dortů s ovocem. Dobré byly dopolední i odpolední svačiny, párky v rohlíku, sendviče apod. Nabídka nápojů byla rovněž dostatečná.Zmrzlina, 2-3 druhy, byla k dispozici celý den. Pouze ke konci pobytu, kdy odjelo velké množství hostů, byly jednou k večeři ,jako jediné masité jídlo,ořezané pečené kosti, s minimálním množstvím masa, což bylo hodně kritizováno. Druhý den již byla nabídka opět vyhovující.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Úklid probíhal denně, povlečení bylo vyměněno třikrát za pobyt, ručníky dle potřeby.

Personál byl vstřícný, diskrétní.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Pláž rozlehlá, písečná, s pozvolným vstupem do vody.

Moře čisté a na konci září krásně teplé. Několikrát jsme měli možnost pozorovat čerstvě vylíhnuté želvičky na jejich cestě k moři.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Klidné prostředí, blízko k moři i do města. U bazénu dostatek lehátek, voda čistá, chladnější.Možnost procházek do blízkého okolí.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Byla to opravdu pěkná, klidná dovolená. Neradi jezdíme na stejná místa, ale v tomto případě bychom klidně udělali vyjímku. Jen bychom vzali s sebou ještě další členy rodiny, především malé děti, pro které je pobyt v tomto hotelu ideální.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání