Napsat recenzi

Hodnocení ubytovacího zařízení Studia Caretta

Recenze hotelu Caretta Beach Holiday Village **** (Řecko - Zakynthos - Kalamaki)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 1 322x
Recenze se líbila: 464 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Porovnáním ceny ve vztahu ke kvalitě ubytování - spokojenost.

Pohledem bývalé manažerky CK pro zajišťování ubytovacích zařízení v Řecku pro českou klientelu mohu sdělit, že kvůli "maličkostem" může být český klient hodně rozladěn:

chybějící prkýnko na krájení v kuchyni, ručníky sice vyměněny, ale hodně zašlé a potrhané.

Na druhou stranu doporučuji vyměnit foto na www.stránkách.

Překvapilo mne, jak je tam krásný výhled na moře a skály, protože jsem dle fotky myslela, že tato studia jsou postavena téměř na poušti daleko od moře. Je tam nádherně a vhodné pro rodiny s dětmi a pro ty, kteří chtějí klid, což byl náš případ.

Nevhodné - fakultativní výlet : okruh ostrovem.

Zaplatím 30 EU za osobu, dodatečně si doplatím 7 EU za plavbu ze St.Nikolaose na Blue Caves a následně jsem povinna se najíst za dražší jídlo a povinně i na zmrzlinu, což bych chápala, pokud bych nemusela mít na vše 15 - 20 minut. A před ukončením jízdy vyzvání delegátky o příspěvek pro řidiče autobusu. Jako Řekyně jsem se do morku kostí styděla.

Když jsem si dala dohromady, že tento výlet pro dva vyšel na přepočet 3500,- Kč celkem i s jídlem a nic moc jsem neviděla a neužila, nedivím se, že o tyto výlety neprojevují klienti zájem, potažmo si delegáti nevydělají na provizích.

Navrhovala bych kratší výlety (i levnější). Například jenom do hlavního města a do dvou kostelů pro rodiny s dětmi a posezení na nábřeží a výhled z vyhlídky s tou zmińovanou zmrzlinou.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

vyhovující

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

(bez stravy) v okolí - vyhovující

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

vyhovující

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Senzační zejména pro rodiny s dětmi

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

scénerie překrásné

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Spokojenost

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Kristina Berková: Studia Caretta - 23. 5. 2015 10:42

Letos jedu do studií již po čtvrté. S manželem jsme nadšeni umístěním studií. Kousek od moře, kousek od restaurace, kde výborně vaří, kousek od obchůdku s jídlem - nádhera. Doporučuji všem lidem, kteří touží po úžasném klidu, nemají přehnané nároky a chtějí si na dovolené odpočinout. Letos jedu 2x z toho jednou s vnoučaty a myslím si, že budou též nadšeny. U studií sice není bazén, ale mohou do něj jít do blízkého hotelu. U studií je plácek, kde se mohou děti bez obav pohybovat a obchůdek je tak blízko, že si do něj mohou dojít i mírně odrostlé děti samy. My jsme již na "stará" kolena rozhodnuti - NIKDY UŽ JINAM! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání