Napsat recenzi

Úžasné moře, nádherný ostrov

Recenze hotelu Letsos Hotel *** (Řecko - Zakynthos - Alikanas)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2012
Přečteno: 973x
Recenze se líbila: 517 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

S pobytem jsme byly /3 ženy důchodového věku / spokojeny, jen úroveň ubytování nám dojem dost pokazila.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Byly jsme nespokojeny s úrovní ubytování označované hotelem třemi hvězdičkami. Sprcha bez závěsu, špatně fungující kohoutky - i po upozornění nevhodně opravené, bez předložky ve sprše - tudíž neustále mokro , písek... Samy jsme si musely po každém použití sprchy vytírat, raději jsme používaly noviny coby předložku. Koš nebyl vynášen každý den, což při nutnosti vyhazovat toaletní papír do koše bylo vysoce nehygienické. První výměna ručníků byla až 4.den. Po žádosti o deky jsme obdržely jednu z vedlejšího pokoje / v našem byla jen jedna/, o třetí jsme musely žádat v recepci. Hudba pod námi hrála mnohdy do ranních hodin. Sdělit naše stížnosti zástupkyni cest.kanceláře nebylo dost možné, poprvé jsme ji viděly po příjezdu a třetí den, poté až den před odjezdem.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Jsme skromné, takže spokojenost. Ovšem výběr velký nebyl, polévka žádná, snídaně jednotvárné, sýr vždy stejný.Nabízené jídlo nám velmi chutnalo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Vybavení pokoje staré, skříň nešla dovřít, služby zhodnoceny výše, personál slušný. Měly jsme zaplacenou polopenzi, takže nám chyběla snídaně v den odjezdu. To se jistě dalo zařídit, i v případě časného odjezdu. Jezdíme často s různými cest.kancelářemi, časné snídaně, i náhrady za večeři jsou běžné.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Moře vynikající, úžasné plavání.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Dodatek týkající se výletu kolem ostrova na pirátské lodi. Dojem mohl být perfektní, kdyby průvodkyně hovořila srozumitelně, se správnou dikcí a výslovností. Cizí řekly občas více. Proč nám nedali plánek plavby, když existuje, je zadarmo, ovšem zřejmě jen v Tsilivi. Na to ná neuměla průvodkyně odpovědět.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 25
z 47 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Hanka: Souhlasím, Letsos nebrat!!!!! - 5. 5. 2013 21:49

Byly jsme v hotelu ubytováni minulý rok a říkali si tam již nikdy. Příroda skvělá, pokud máte chuť cestovat a poznávat okolí.Nejsme nároční, ale odpočívat v pokoji a v příjemném prostředí jsme si chtěli vychutnat jako jiní. Co se tedy ubytování týká pokusím se slušně popsat hlavní negativa. Největší nevýhodou je, že jsme Češi! Pokoj v přízemí - kopka, světla nad postelí vysící volně utržená nad lůžkem, skříně nikde, jen stůl, postel vrzající jen při pohledu. Všude stopy po boji s hmyzem - to už o něčem svědčilo. koupelna 1,5mx1,5m2. Na Wc mísu nelze usednout rovně díky umístěnému umyvadlu a volnému prkénku, které se nám nepodařilo opravit. Naproti níse závěs nikde, při sprchování voda všude i v pokoji, nelze ničím vytřít, nežli ručníkem. BalkoneK? Spíš dveře k líhni komáru u výdechů hučící klimatizace z jiných pokojů. Po reklamaci pokoje přišel po 2hod. nějaký pán, zřejmě sám recepční, lampičku přilepil lepidlem, časem stejně odpadla a na "opraveném"prkénku jsme mohli po jednom sezení surfovat dál - no co chceme, jsme přece u moře:-/ večer nezapomenutelný - dusno, nelze otevřít díky otravnému hmyzu a klimatizace jen na parádu - nefunguje ani peníze to nespravili. Komáři snad vstaly z mrtvých i z těch fleků na zdi. Komárů fakt mraky a místně draze zakoupený repelent NEFUNGUJE!!!!! Komárf na něm dokonce seděl. Výměna pokoje po 4 dnech, vyměměný pokoj celkem lepší, ale taky nic moc. Jídlo průměrné. Pokud toužíte po exrémním neopak. zážitku, pak doporučujeme. To jsme mysleli, že když bude poukaz stát 17 000 za os, bude to stát za to..Cena roli nehraje ani jméno cestovky ne, bohužel!. Delegátka Čedoku nikde a když ano, jen sliby o náhradním pokoji.. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání