Napsat recenzi

Zklamání

Recenze hotelu White Olive Premium Cameo Hotel **** (Řecko - Zakynthos - Agios Sostis)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 216x
Recenze se líbila: 244 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dle popisu se mělo jednat o nedávno zrekonstruovaný resort, což byl, ale především recepce a okolí hotelu (bazén). Pokoje nic extra.

Jídelna pro Hotel Zante Blue a Zante Inn, takže neustále fronty. Personál se snažil, ale v množství lidí...binec...chaos a rozhodně ne příjemné posezení u jídla...

Při střídání lidí...hrůza. Nikde trochu zázemí. Kapacity sotva stačili pro ubytované, a když přibyli ti co čekali na pokoj a co odjížděli...nebylo kde sedět.

Nic nepovažuji za extra. Vše standartní, spíš průměrné a podprůměrné. Za cenu last minut budiž, ale za plnou? Ani omylem.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Nic extra. Málo místa na oblečení a věci. Už nyní po rekonstrukci některé věci spíš dezolátní, tekla nám klimatizace do pokoje, ale to tedy velmi ochotně opravili. Pokoje...orvané linoleum, rozpadené wc prkýnko, pokud se člověk osprchoval, voda v celé místnosti, takže nonstop vytírání...Oceňuji teda každodenní úklid. I když měnit ručníky a ložní prádlo po dvou dnech považuji spíš za neekologické...Personál se snažil, pořád lítal s hadrem a smetákem.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Pro mne obrovské zklamání. Mám ráda kvalitní suroviny a dobře ochucené jídlo, což tady teda rozhodně ne. Pokud někomu nevadí rybí prsty, rozmražené nugetky a opečený lunchmeat či co to bylo a k tomu nonstop hranolky proč ne. Jediná ryba - odporně rozvařený pangas. Občas povedené hovězí, pečené brambory. Omáčky k těstovinám katastrofa. Snídaně - párky se nedaly jíst. Nejhorší byla vajíčka - jakože míchaná, nebo pečená - úplně tvrdá a suchá. Oceňuji snad saláty z luštěnin, občas z červené řepy. Víno - úroveň krabicového. Pivo bylo dobré. Káva - nepitelná (automaty, espresso ovšem jen nějaká směs ala instantní káva). Odpolední svačinky - např. úplně suchý toustový chleba, jedna šunka, jeden sýr. Nic víc... A pořád vše dokola :)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Nejhorší považuji používání jednorázových plastových kelímků. Na vše!!! Pivo, víno, nealko, koktejly... Z toho mi bylo na nic. Milion plastu za jeden den...ani u snídaně si člověk nemohl udělat čaj do hrnku.

Bazén byl pěkný a udržovaný ale nedostačující kapacita lehátek. A na pláži placené...

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž byla přes silnic, ale měla 2 metry. Při odpoledním přílivu, lehátka byly ve vodě, za zády zeď, jedno vedle druhého...sice jen v jedné řadě... Oceňuji pozvolný přístup, všude písek. Moře bylo teplé, ale často připlavaly odpadky (kelímky a tak:) Pro děti super. Pěkný výhled.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Klidnější část letoviska, ale i tak v zástavbě. Taverny, obchody... Kdo má rád, ocení.

Hotel nemá ani centimetr trávy nebo nějaké zahrady. Jeden velký betonový kolos...

Pro děti vůbec nic (hřiště nebo plocha, kde by si mohly hrát). Jen bazén a dobrý přístup do moře.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Záleží na tom, kdo má co rád. Já dávám přednost dovolené mimo letoviska. Obecně ale na 4* teda ne. Delegátka...nic zvláštního. Ještě nám nadala, že jsme si půjčili auto jinde než přes ni :D

Dovolenou jsme si ale užili, protože jsme si půjčili auto a loď, objeli jsme krásná místa.Pláž Navagio krása, ale mraky lidí. A všude přítomný bordel...no Řecko...

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 48
z 69 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání