Napsat recenzi

Super dovolená

Recenze hotelu White Olive Premium Cameo Hotel **** (Řecko - Zakynthos - Agios Sostis)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 330x
Recenze se líbila: 480 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jedním slovem SUPER!!!!

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Příjemný hotel. Čisté prostorné pokoje s ledničkou, rychlovarnou konvicí a televizí s českými programy, které ale díky animátorům a krásnému ostrovu nemáte důvod zapínat. Koupelna se závěsem až na zem.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Jídlo výborné, podává se v nedaleké restauraci Syrtaki. Milá obsluha. Výběr veliký od zeleninových salátů přes různá masa, brambory, těstoviny ,až po ovoce, zmrzlinu a dortíky. Myslím, že si vybere každý a pokud ne v Laganasu je,, MC Donald s".

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Na koho určitě nikdy nezapomeneme jsou animátoři Kačule, Soňa, Vendy, Mára a Ondra. Ti nám vytvořili neuvěřitelnou dovolenou, ještě dnes jsme myšlenkama stále s nima a děti zpívají jejich písničky a vzpomínají na hry a zábavu, kterou s nimi prožili. Jsou prostě nejlepší!!!!!

Personál v hotelu milý a vstřícný. Vždy nám byli nápomocni při jakémkoliv problému a dotazu. Obsluha na baru příjemná a milá, zvlášť bych upozornila na Loru (blondýna s delšími vlasy).

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž byla úzká, ale nám to vůbec nevadilo, jelikož jsme trávili převážný čas v moři. Moře je zde nejkrásnější co jsme kdy viděli. Jen je potřeba být stále v pohybu, jsou tam malé rybky, které na Vás občas zaútočí, ale nejedná se o bolest, jen se člověk lekne.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

V místě je několik taveren a obchodů, na menší nákupy stačí.

Určitě bych neměla zapomenout na slečnu (mluví česky) , která kousek od hotelu nabízí výlety po ostrově, doporučuji se u ní zastavit dříve než zakoupíte výlety od delegátky na hotelu. Ceny jsou opravdu rozdílné.

Co byste ještě měli vidět a zažít je si ráno přivstat, a zajít si do přístavu, kde je rybář, který krmí želvu a vy si ji za menší poplatek můžete pohladit. Pro děti, ale i pro dospěláky neuvěřitelný zážitek.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Tahle dovolená byla naše nejlepší,nejzábavnější díky animátorům, kteří svoji práci dělají na 200% a díky nim je vaše dovolená nezapomenutelná. Nikoho do ničeho nenutí, ale jejich humor, zábava, aktivity Vás strhnou a vy zapomenete na všechny starosti a jste opravdu na dovolené!!!!

Celý ostrov je nádherný, moře průzračné, lidé tu jsou milý a vstřícný. Úplně jiný svět.

Je dobré si půjčit auto, skůtra či čtyřkolku a zjistíte to sami.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 48
z 69 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání