Napsat recenzi

hotel Tereza

Recenze hotelu White Olive Premium Cameo Hotel **** (Řecko - Zakynthos - Agios Sostis)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 562x
Recenze se líbila: 499 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Slušný hotel. válení na mořské pláži neumožňuje, protože tam žádná není, jen placená lehátka. Moře mělké stovky metrů. Strava perfektní. Ubytování bez závad. Pro děti vynikající.

Uvnitř hotelu bazén a dětské brouzdaliště a lehátka zdarma a bar.

Na recepci PC s internetem.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Plná spokojenost. Pokoj ekonomy s vchodem z ulice(slepá, jen přístup ke dvěma hotelům). Nerušila večerní zábava u bazénu. Vybaven TV z českým programem.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Restaurace Syrtaki - perfektní. Nabídka jídel, ze kterých si každý vybral. Pravidelně jedna exotičtější věc(mořské potvory), Masa méně(skopové), dobré kuřecí. Hodně salátů, všude olivový olej a jejich octy. Sladké zákusky různé úrovně. Ovoce - hlavně melouny.

Vína dobrá. Pivo západního typu - plzeň to nebyla ale dalo se pít.

Plná spokojenost. Kdo si chce vymrčovat, ať si zajde do taverny.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Služby bez závad. Personál vstřícný. U baru trochu přepracovaný, ale profesionální. Uvnitř hotelu bazén a dětské brouzdaliště a lehátka zdarma a bar. Na recepci PC s internetem - nebyl problém si něco najít.

Animační tým perfektní.

Jediná negativa jsou nedisciplinovanost a bezohlednost některých českých turistů které by měl být občas někdo schopen seřvat.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž žádná. Na pobřeží placená lehátka pod která šplouchá voda a široko daleko nic lepšího. Z kamenů přímo do moře. Moře mělké písečné mnoho desítek metrů. Ideální pro děti. Kdo si chce zaplavat musí dál od břehu.

Malé rybičky okusují nohy, ale musíte chvilku stát než si vás najdou.

Pokud chce někdo ležet na pláži doporučuji jižní konec ostrova, půjčit si člun a vyjet na západní pobřeží. Krásné pláže, přístupné jen z moře.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Obchůdky(stejný sortiment) a taverny na každém rohu. Nabídky zájezdů, pronájmy člunů a čehokoliv hned vedle.

Památky téměř žádné, jen příroda. Je nutné vyjet jinam. Po zemětřesení zůstalo stát na ostrově jen několik budov, takže jen příroda.

Zábavní centrum Laganas asi 4km. Nebyli(rodina) jsme tam a jaksi nám to nechybělo.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Dojem dobrý. S hotelem spokojenost. Kvalitní služby za nízkou cenu.

Je dobré nepodlehnout první nabídce na zájezd a napřed si projít okolí hotelu a najít si lepší cenu.

Doporučuji projížďku kolem ostrova a vnitrozemím ostrova. Vše je přizpůsobeno turistům.

Pokud chcete nakupovat, projděte si obchůdky a najděte si nejlepší cenu(nebo si půjčte vozidlo a projeďte si ostrov). Na zájezdech v turistických centrech je draho a vše podřízeno vytěžení turisty.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 48
z 69 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání