Napsat recenzi

Velký pozor na CK T***** P****

Recenze hotelu White Olive Premium Cameo Hotel **** (Řecko - Zakynthos - Agios Sostis)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 865x
Recenze se líbila: 479 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Zkažená dovolená díky CK T****. Nekupujte si žádný zájezd od této CK. Po příjezdu do hotelu Tereza nám bylo majitelem sděleno, že nemáme zajištěnou rezervaci a zájezd není ze strany CK uhrazený a že nás nemohou ubytovat. Byla neděle, nikdo v CK nezvedal telefony, delegátka sice o nás věděla, ale ubytování nezajišťuje, není to v její kompetenci, navíc byla na výletě. Z**** se sice snažili o nějaké řešení, ale ve výsledku je prý vše pouze na CK a nemohou pomoci, i když smlouva je uzavřená s nimi. Nebýt majitele hotelu, který nás ubytoval na vlastní náklady, skončilo by 10 čechů na pláži před hotelem. Naprostá lhostejnost ze strany CK, lži a podvody, majitel hotelu se snažil celý týden vše vyřešit, spoustu telefonátů s majitelem CK, který ujišťoval, že vše uhradí zašle vouchery, prý došlo pouze k překlepu. Výsledek? V sobotu před odletem měl majitel zaplaceno pouze za 6 lidí, pobyt za 4 lidi dodnes není uhrazen. Na podanou reklamaci CK nereaguje, tel. nezvedá. Budeme vše řešit tady v Čechách, s CK T*** P***t i se Z****z. Hotel Teresa je naprosto skvělý, všem doporučuji, jednání na velmi vysoké úrovni, bohužel celý dojem naší dovolené byl zkažen jednáním CK T*** P***. Takový zážitek nikomu nepřeji.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Ubytování velká spokojenost, i když jsme nebyli ubytováni v zaplaceném pokoji (opět na vině CK T****). Čistota, výměna ručníků a povlečení každý den.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Výborné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Díky majiteli, který rozumí česky, jsme si alespoň částečně mohli dovolenou vychutnat, do poslední chvíle jsem neměli tušení jak to s námi dopadne.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Hotel Tereza velmi doporučuji, skvělý hotel, příjemní lidé, skvělý přístup majitele hotelu.

Nedoporučuji CK T*** P**** pod obchodní značkou M*****!!!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 48
z 69 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

kristyna Mazuchová: hotel Tereza - 20. 7. 2015 13:12

Dobrý den, měli jsme stejnou zkušenost s tímto hotelem...byli jsme zde od 21 do 28 a jak píšete po příjezdu nám bylo sděleno. že nebyl uhrazen pobyt...celý den jsme byli v nejitotě jestli neskončíme někde na pláži...volali jsme do do i...cz kde jsme zájezd objednávali tam nám řekli že se to řeší...ale neřešilo se nic:( tak i do my....cz a tam to v neděli nikdo nebral..celý den jsme se báli že nás z hotelu vykopnou a skončíme někde na pláži...delegátka nám řekla že"takovýhle blbosti řešit nebude že řeší důležitější věci"!...večer nám majitel sdělit je platba došla...ale den den až do této doby jsme měli zkažený...chceme podat za cestovní kanceláře stížnost a pokud nevyhoví našim požadavkům tak i žalobu...prosím tedy pokud i vy chcete podávat žalobu nebo jste již v tomto směru něco podnikli, jestli by bylo možné mě na uvedený meil kontaktovat...myslím že nás bude víc .. K Mazuchová reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání