Napsat recenzi

Skvělá dovolená :)

Recenze hotelu White Olive Premium Cameo Hotel **** (Řecko - Zakynthos - Agios Sostis)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 1 324x
Recenze se líbila: 466 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0
  • zátoka Navagio,tam jsme jeli autobusovým výletem zátoka Navagio,tam jsme jeli autobusovým výletem

Loni jsme si s manželem koupili dovolenou a jako již každý rok i tento rok do Řecka, tentokrát ostrov Zakynthos. Zalíbil se nám hotel Tereza a recenze, které jsme měli možnost posoudit byli taky fajn, tak padl výběr právě na tento hotel a musím říct, že nás mile překvapil a letos jedeme znovu jako partička protože ostrov je to krásný a hotel též. Má vše co od dovolené chceme a za co si zaplatíme.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Kdo jede do 3* hotelu v Řecku nemůže očekávat 4* či 5* Egypta či Turecka. Je to v zásadě řecký standart a hlavně nám to stačí, stejně se tam chceme jen vyspat a kde se osprchovat. Postel je celková jedna větší pro 2 osoby, je trochu menší, to už jsme zažili i v jiných hotelech v Řecku, ale v pohodě se dá na ni vyspat. Televize s českými programy, což hlavně ocenil manžel když se díval na zprávy atd. Úklid, servis prostě vše v hotelu hodnotím super, za cenu kterou za to zaplatíme nemůžeme požadovat luxus, ale my jsme se tam cítili takhle:) Cestovka to má vše v katalogu pěkně popsáno co tam je atd.Personál v hotelu včetně recepčních Evy a Kuby na výbornou a totéž platí i o animátorech, kteří se snažili zabavit hlavně děti, ale večerní programy byli taktéž pro dospělé, aspoň jsme se nenudili...

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Měli jsme all inclusive, a byli jsme velmi spokojeni. Jídlo se podávalo v nedaleko vzdálené restauraci, která je celá otevřená, krásně vidíte na moře a hlavně se nepotíte v zavřené hotelové restauraci. Na výběr toho bylo hodně, samozřejmě se některá jídla opakovala, ale to se dá předpokládat když jedete na dovolenou na víc než 7 dní, ale jak říkám, výběr dostačující, chuť jídla výborná. Velice chválím kuchaře:) Svačinky a nápoje potom byli u baru v hotelu, taktéž spokojenost. Nápoje jsou místní výroby, ale chutnali dobře, obsluha za barem příjemná.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Úklid, personál, delegátka, animátoři nemáme co vytknout. Velice ochotní.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž je tam malička, ale to je v katalogu, takže jsme věděli do čeho jdeme, ale lehátka se tam také dají pronajmout, takže zase tak malinká není, jak by si někdo myslel. Menší plážička, ale za to krásný výhled na moře a na želví ostrov kam se můžete podívat i pronajmutým člunem, a ta voda za to opravdu stojí, krásně čistá, ikdyž někdy nějaká ta chaluha či něco takového se tam objevilo, ale to už k tomu patří. A hlavně jsme potkali želvu v moři jak nám poradila delegátka Katka na první schůzce, takže zážitek velký. Je to klidnější oblast s menší pláží, ale není to taková masová záležitost jako v Laganas, kde je velká pláž ale hlava na hlavě. Je to kousek po pláži od hotelu, asi tak 20 minut.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Klidné místo, nejezdí tam moc aut, takže je to i skvělé pro rodiny s malými dětmi. Jen možná by Řekové mohli více uklízet kolem popelnic, ale holt to je jejich nátura :)

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

My jsme byli velice spokojeni, letos jedeme znovu. Koupili jsme si výlety lodní i autobusem po ostrově, které nám nabídla delegátka a byli jsme velmi spokojeni, počasí se vyvedlo, skvělé průvodkyně a hodně jsme se toho dozvěděli...i různé pikantnosti ze života řeků :) Takže výlety mohu jen doporučit, i manžel byl spokojen a to už je co říct :) Když už někam jedu tak to chci aspoň trochu poznat a ne abych se válela u bazénu a cpala se all inclusivem.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 48
z 69 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání