Napsat recenzi

Recenze hotelu Tereza Alexandria Club.

Recenze hotelu White Olive Premium Cameo Hotel **** (Řecko - Zakynthos - Agios Sostis)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 1 621x
Recenze se líbila: 589 čtenářům
Fotografie: 10
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Restaurace Syrtaki,pobřeží 50m  před hotelem. Restaurace Syrtaki,pobřeží 50m před hotelem.
  • Pobřeží 50m před hotelem.Pohled směrem na Laganas. Pobřeží 50m před hotelem.Pohled směrem na Laganas.
  • Animační program - šipky.
Každý den v 11,45. Animační program - šipky. Každý den v 11,45.
  • Animační program - každý den v 11, 00 Animační program - každý den v 11, 00
  • Přístav Laganas 8,00. Želvák u rybářské lodi. Přístav Laganas 8,00. Želvák u rybářské lodi.
  • Želví ostrov - přímo proti hotelu.Zastávka výletních lodí.Pláž + veliké jeskyně.Doporučuji! Želví ostrov - přímo proti hotelu.Zastávka výletních lodí.Pláž + veliké jeskyně.Doporučuji!
  • Pláž zhruba 200 merů od hotelu.Pohled směrem od Laganas. Pláž zhruba 200 merů od hotelu.Pohled směrem od Laganas.
  • Zídka, útes 50 metrů od restaurace Syrtaki.Pohled směrem na Laganas.
V pravé části soukromý ostrov - vstup po krásné lávce za 4 EUR. Zídka, útes 50 metrů od restaurace Syrtaki.Pohled směrem na Laganas. V pravé části soukromý ostrov - vstup po krásné lávce za 4 EUR.
  • Animační tým - Ondra + Vojta hrají vodní pólo proti dětem. Animační tým - Ondra + Vojta hrají vodní pólo proti dětem.
  • NEPŘÍJEMNÁ BARMANKA ! NEPŘÍJEMNÁ BARMANKA !

Tuto dovolenou jsme si celá rodina pořádně užily.Mohu srovnávat sice (pouze) s Chorvatskem,ale přesto bude srovnávání velice objektivní.Tento hotel, poloha, animační tým a personál (až na jednu nepříjemnou barmanku) je jak stvořený pro rodiny s dětmi.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Jak jsem se již zmiňoval nemám srovnání s jinými hotely.V Řecku jsem byl poprvé, ale celkový dojem z ubytování byl dobrý.Povlečení a ručníky na hotelu mění každý třetí den.Vytírá a uklízí se každý den v dopoledních hodinách.V pokoji vše funkční, i když vodovodní baterie jde trochu ztuha, spadl na nás závěs ve sprše, který je jen vzepřený mezi zdmi (po malé úpravě v pohodě).Při každém odchodu z pokoje se vám vypne elektrika - takže klimatizace a lednička nefunguje.Já v tom ale neviděl žádný problém.Na pokoji byl slyšet jen hluk z chodby, který po jedenácté večer většinou ustal.Můj celkový dojem z ubytování je dobrý na tříhvězdičkový hotel celkem slušný.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Snídaně, obědy a večeře jsou podávány v restauraci Syrtaki vzdálené asi 80 metrů od hotelu, hned u moře.Na první pohled je výběr jídel dobrý, ale po několika dnech příjdete na to, že se jídla stále opakují.Snídaně mi vyhovovali nejvíce - opravdu velice velký výběr (míchaná vajíčka nebo volská oka, osmahnutá slanina, sladká rýže, 2 druhy kompotů, jogurt, marmelády, med, lupínky pro děti,.....Je to jen malá část toho co nabízejí.Určitě si vyberete.

Pečivo mají něco jako naše veka a podává se jak u snídaně, oběda i večeře.

Oběd je už horší - opakující se jídla jsou poměrně mastná.Maso až na vyjímky tvrdé, těstoviny docela ucházející, hranolky dobré, ale také velice mastné.Jde o to, na co je člověk zvyklí.K obědu podávají zmrzlinu, věčeře podobná obědu.Pokud máte rádi sladké, tak zde není téměř žádný výběr.K večeři se podává želatina, (nic-moc) a občas nějaká buchta, spíše krém. S tím na co jsme z Čech zvyklí se to nedá vůbec srovnat.Saláty nám nechutnaly.Takže první dva dny dobré, dalších 5 dní ucházející a ke konci pobytu už jsem nevěděl, co jíst.Manželka i děcka mají stejný názor.

Pozor dobrá zpráva pro chlapy - pivo mi kupodivu chutnalo!

Na hotelu bylo občerstení dopoledne 10,00 - 12,00.Sýr, salám, velká houska.V lednici zelenina.

Odpoledne od 15,30 - 17,00 zmrzlina , pizza (něco na ten způsob), pomeranče.

Vše dobré, chutné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Na recepci je přístup k internetu na jednom počítači + wifi v dosahu asi 20 m.Personál je zčásti český a nebo komunikuje anglicky.I když anglicky moc neumím, není problém se domluvit.

Musím vyzdvihnout skvělý animační tým, který naši dovolenou pozvednul o spoustu sportovních i společenských akcí. Pokud vím, tak se animační týmy různě mění, proto chci tímto moc poděkovat Vojtovi, Ondrovi, Katce, Nikole a Lucce.

Tento můj skvělý dojem jen trochu kazila barmanka (silnější špinavá blondýna), která byla většinou dost nepříjemná - nejen na mne, mé děti, ale i na ostatní hotelové hosty.Být na mne,tak tam už nepracuje.Bohužel ona byla v práci téměř pořád.Naproti tomu její snědá kolegyně - velice příjemná a sympatická.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

První dojem z pláže! Pláž vlastně není, 2 metry písku a pak moře.O 100 metrů dál je už několikametrová pláž, na které se dá ležet.

Nám (absence pláže) vůbec nevadila.

Moře bylo velice teplé, takže jsem na pláži sundal boty a veškerý čas trávil ve vodě.

Přístup k moři po betonových shodech, vstup do vody dobrý, pozvolný, na dně písek.Občas se objevily řasy.

Moře velice čisté a absolutně perfektní pro děti.Škoda,že jsem neměl teploměr.Po ránu bych typoval tak 28°C a k večeru v mělčině (kolem 1 metru) tak 32 - 34 °C.

Během pobytu jsem si půjčil motorový člun a projel téměř celý záliv.Je tam spousta nádherných míst a průzračná voda.Jen veliký pozor, kde kotvíte.Záliv je defakto celý národní park a kotvit se může jen na několika místech, které vám nikdo při půjčení lodě nepoví.Nejprve mě asi po ujetých 5 kilometrech kolem pobřeží otočil zpátky muž ve člunu, který nejspíše hlídkoval, aby turisti nejezdili příliš daleko.Poté, když jsme zakotili po delší úvaze na krásné a dlouhé písečné pláži za Laganas (kde mimochodem nikdo nekotvil) mě po 5 minutách asi nejspíš místní plavčík- či - kdo upozornil, že jsem v národním parku, kde se nesmí kotvit.Nakonec jsem zakotvil kousek od přístavu v Laganas, kde už žádný problém nebyl.Po rozhovoru s kolegy na hotelu jsem přišel na to, že místní policije je nekompromisní a dává vysoké pokuty - já měl zkrátka jen štěstí.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Okolí hotelu se nedá moc hodnotit.Záleží, jak se na to podíváte.

Na první pohled si všimnete popelnic cestou k pláži, odpadků kolem silnice a okolí.

Druhý den jsem to již nevnímal.

Pokud vyjdete od hotelu směrem k moři, můžete jít doleva směrem k Laganas.Tam jsou hotely, restaurace, markety, autopůjčovna....Pokud zahnete vpravo, tak je to zhruba to samé.

Pokud se vydáte na procházku večer, tak je promenáda (pokud se tomu dá tak říkat) nádherná.Všechno krásně svítí, číšníci vás zvou do krásných restaurací s výhledy na moře.Večer je to opravdu úchvatné.Jen tato promenáda je dlouhá tak 600 metrů a pak vás čeká temná ulice.

Samozřejmě můžete vyrazit i do Laganas (doporučuji podél pobřeží) po silnici to je asi 3,5 km. Po pobřeží do přístavu na kraji Laganas tak 15 minut, do centra 30 min.Pokud chcete jít do centra podél pobřeží počítejte s tím, že si mezi přístavem a centrem smočíte nožku.Po suchu se úsek asi 100 metrů jít nedá.Doporučuji vzít s sebou baterku.Zpáteční cesta po pobřeží za tmy je trochu nebezpečná.

Asi jako většina turistů jsme se šli ráno podívat do přístavu na místního želváka, který připlouvá s rybáři za snadnou snídaní.

Pokud vyrazíte kolem 7,30 budete v přístavu za 15 minut a zhruba po dalších 15 minutách čekání se želvák objevil.Opět jsme měli štěstí.Prý je tu téměř každý den.

Naštěstí nás tu bylo asi jen 15. Po půlhodince přijel autobus plný dychtivých turistů s fotoaparáty.Doporučuji proto, jít za želvákem po ránu jako my.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Dovolenou jsme si opravdu užili.Jak já sportovně, tak i děti, které v moři sbíraly mušle a nebo si užívaly hotelového bazénu a skvělého animačního týmu, který zvedá hotel na mnohem vyšší úroveň.Moře čisté a velice teplé, bazén také teplý.Jen to stravování bylo slabší.Personál a komunikace úplně v pohodě, všichni velice vstřícní.

Hotel asi něco vydrží, během dovolené bylo zemětřesení (prý 4,5 st.) a hotel se jen trochu otřásl.Beru to jako zajímavé zpestření.

I přes nějaké ty nedokonalosti jednoznačně hotel doporučiji rodinám s dětmi.Opravdu se nemusíte bát svěřit děti animačnímu týmu (na několik hodin) a užít si dovolenou dle svých představ - ve dvou.Děti vám vrátí zdravé a nadšené.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 48
z 69 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání