Napsat recenzi

Příjemná dovolená

Recenze hotelu White Olive Premium Cameo Hotel **** (Řecko - Zakynthos - Agios Sostis)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 566x
Recenze se líbila: 501 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • východ slunce východ slunce
  • pohled od bazénu pohled od bazénu
  • pohled na hotel pohled na hotel
  • Želví ostrov Želví ostrov
  • lodní výlet lodní výlet
  • lodní výlet lodní výlet

Jezdíme poměrně často na řecké ostrovy, v porovnání ubytování + strava je tento hotel trochu dražší. Výhodou je ochotný český personál, skvělý animační team, který pobaví i dospělé, wifi připojení zdarma.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Standartní řecké vybavení, výhoda lednička, rychlovarná konvice a 3 české programy TV. Chybí fén, koupelna poměrně malá, krátký zavěs u sprchy (na podlaze je ale odtokový kanálek, takže jen trochu mokra při sprchování). Celkem prostorný balkón se šňůrou na prádlo (doporučuji vzít s sebou pár kolíčků - občas vítr).

Na pokoji český manuál (vydaný cestovkou) ten, ale většina hostů nedodržuje.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Průměrné, vybrat se vždy něco dalo, hlady určitě nikdo netrpí, mohl být větší výběr ovoce a ke konci pobytu i syrové zeleniny. Snídaně - vajíčka na různé způsoby, sýr, salám, sladká buchta, různé lupínky, kompotové ovoce, výborný jogurt (snídaně nám chutnali nejvíc). Oběd - většinou 2 masa a ryba (něco jako vařené rybí filé), saláty, 3-4 přílohy (vždy hranolky), možnost zmrzliny, večeře - obdobná+ většinou 2 typy zákusků. Postrádali jsme typická řecká jídla - musaka za pobyt byla pouze 2x a tzatziki jen jednou. Pivo bylo celkem dobré, víno nic moc, jejich džusy = přeslazená šťáva. Na nápoje se čeká, chce si vybírat čas na jídlo, kdy je v jídelně volněji. Restaurace se nám líbila - z venkovní části je krásný výhled na moře.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Ochotný český personál v recepci, ochotná barmanka (horší a méně ochotný řek, zřejmě majitel). Skvělí animátoři - děti byly viditelně nadšené, ale dobře pobavili i nás dospělé. Možnost zapojit se do různých sportovních aktivit (cvičení v bazénu, lukostřelba, šipky, ...)

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Moře pěkné, teplé, čisté, velmi pozvolný vstup do moře (tak 20m - voda sotva do pasu)- ideální pro děti. Pláž velmi úzká - placená lehátka, na vlastní plážový stan málo místa. Chodili jsme k moři od bazénu, vždy jsme si tak hodinku bahnili v moři a opalovat jsme se šli na lehátka k bazénu. Velmi pěkné bylo pozorovat východ slunce z moře (moře i ráno bylo celkem teplé).

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Pár metru od hotelu řecká cestovka s českou studentkou, velmi ochotnou - větší výběr výletů a lepší ceny, než u delegátky. Doporučuji lodní výlet kolem ostrova. V blízkém přístavu k vidění každé ráno (8-10 hod.) starý želvák, kterého rybáři krmí, za přístavem směrem na Laganas lze sbírat mušličky, na pláži u hotelu jsme téměř žádné neviděli. Více obchodů, barů a autobusová zastávka je v Laganas asi 1,5km po pobřeží, poslední část cesty vede vodou. Po silnici mnohem delší cesta.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Byla to příjemná dovolená, téměř v česky mluvícím, klidném prostředí. Ideální zejména pro rodiny s dětmi, kterých zde bylo opravdu hodně. Pokud bych se sem znovu vracela,tak s sebou vezmu vnoučata.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 48
z 69 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání