Napsat recenzi

My jsme byli spokojení

Recenze hotelu White Olive Premium Cameo Hotel **** (Řecko - Zakynthos - Agios Sostis)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 765x
Recenze se líbila: 524 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 1
  • Pohled na ulici s tavernami a krámky Pohled na ulici s tavernami a krámky
  • Výhled z našeho balkonu Výhled z našeho balkonu
  • Animáční tým a večerní představení muzikálu Pomáda Animáční tým a večerní představení muzikálu Pomáda
  • Modré jeskyně,do této jeskyně jsme plavali.Úžasný zážitek Modré jeskyně,do této jeskyně jsme plavali.Úžasný zážitek

super dovolená,kdo si chce užít,užije si.Kdo chce hledat jen negativa, samozřejmě si dovolenou skazí.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Samozřejmě nemůžete čekat luxus 5hvězdiček,když má hotel 3+.Spát jsme měli kde, umýt se a na WC jsme také měli kam.My jsme měli velký dvoupokojový pokoj s prostorným balkonem.Takže měl soukromí jak náš dospělý syn,tak i my.A co se týče výměny ručníků a ložního prádla,tak v případě potřeby jsme mohli osušky nechat na zemi a uklízečky by je vyměnily.Určitě v každé koupelně jako v té naší to bylo napsané,že to tak můžeme udělat,ale protože se na Zakynthosu musí trochu šetřit s vodou,tak jsme tam požádání o to,aby se osušky nemusely měnit každý den.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Opět nemáme špatnou zkušenost.snažili jsme se ochutnat všechno.Když nám něco chutnalo méně,tak jsme si to příště nedali.Na pití se opravdu čeká ve frontě,ale to se stojí vždy,když je tam více lidí najednou.My jsme chodili pro pití vždy dva a vzali jsme si vše hned po dvou sklenkách,aby jsme nemuseli frontu znovu stát.Ta fronta byla tak 6-8 lidí.Jediné,co mě mrzelo,že nebyl větší výběr ovoce.Střídali se červené melouny se žlutými a pomeranči.Mohli dát třeba broskve,hr.víno,banány atd.Tak to bylo jediné mínus,ale jinak jsme se po každém jídle přímo odvalili.Chodili jsme si i přidávat.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Neměli jsme žádný problém,v recepci vždy ochotně poradili,pokojská vždy s úsměvem pozdravila a barmani u bazénu se také snažili.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

S tou pláží to bylo trochu horší.My jsme tedy nechtěli zbytečně platit za lehátka,tak jsme přišli jen s osuškami,které jsme si dali na nějaké suché místo a v moři jsme byli třeba hodinu,pak jsme šli k bazénu,a pak si zase odskočili k moři.Moře čisté a teplé,když byl vítr,tak byly i vlny.Měli jsme to štěstí,že vedle nás plavala želva.'Užasný zážitek.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Prošli jsme si okolí hotelu po hlavní ulici,kde je docela živo,Taverny a krámky,kde se dají koupit i nějaké ty suvenýry,Stranou od hotelu je vidět,že zde asi nemají lehké žití.Turismus je tady zřejmě největší bysnyz.Jinak ostrov je překrásný.Určitě se vyplatí obeplout ostrov lodí se zastávkami na koupání.Krásná pláž Navagio,nebo modré jeskyně stoji za to.Nezapomeňte si vzít sebou alespoň brýle pod vodu.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Snažili jsme si naši vysněnou dovolenou užít a myslím si,že se to povedlo.I když jsme 3 dospělí,tak jsme si užili i animační tým a zábavu,která je zaměřena nejen pro děti.Animátoři se postarali o to,aby se tu nikdo nenudil a pokud se chce,tak se zapojil do soutěží,kde jde hlavně o srandu a uvolnění.Celkový dojem?I když dovolená nebyla nejlevnější,tak nám zůstane hodně dlouho v paměti,budeme dlouho čerpat ze zážitků nejen z ostrova,ale i z animátorů Kačky,Máry,Kačky 2,Rosti a Domči.Stále nám v hlavně zní některé písničky.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 48
z 69 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Terezka: to snad ne - 19. 8. 2013 22:42

V téhle kategorii levnějšího už nic neseženeš reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání