Napsat recenzi

Hotel Tereza -

Recenze hotelu White Olive Premium Cameo Hotel **** (Řecko - Zakynthos - Agios Sostis)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 1 578x
Recenze se líbila: 500 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Právě jsme se vrátili z hotelu Teresa Alexandria Club v letovisku Agios Sostis na Zakynthosu.

Doufám že informace budou nápomocné pro výběr dovolené.

Inzerovaná nabídka CK realitě absolutně neodpovídá.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Všechny pokoje mají dvojlůžko 140 cm na šířku.I přestože v cestovní smlouvě je:“2 samostatná lůžka“.Stejnou postel budete mít i když cestujete např.s kamarádkou,dcerou..apod a nejste pár.Pokoje nejsou stejně vybaveny a ani nejsou stejného rozměru i když se jedná v obou případech o 2 lůžkový (tedy stejnou kapacitu).

Koupelnička je miniaturní, závěs je dlouhý cca do ¾ délky( po celém hotelu),takže se i při vysoké obezřetnosti nevyhnete vytopení koupelny. Záchody velmi špatně splachují cca na 2-3.pokus a toal.papír nesmíte vhazovat do záchoda ale do odpadkového koše.Již na 1. informační schůzce Vás na to delegátka upozorní.Většina pokojů má okno přímo do sprchového koutu z hlavní hotelové chodby.Okna nejsou vůbec vysoko takže pokud je někdo vyšší může vám zamávat,zatímco se sprchujete.Dle informací recepční všechny odpadkové koše na pedál,mají v celém hotelu pedál rozbitý.Hnízda vlaštovek najdete všemožně po chodbách,pod nimi igelity proti znečištění,přes které se přerážíte.Podlaha na chodbách je velmi kluzká dlažba a některé části hotelu mají i točitá schodiště nevhodná pro děti.Teplá voda znamená pro řeky vlažná,proud sprchy je malý,takže dámy s dlouhými vlasy si s jejich umytím dají hodně práce.Často se stávalo že voda po 22 večer netekla vůbec,někdy tekla i přes den studená.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Jídlo je podáváno v restauraci odděleně od hotelu cca 50 m,strožejší a opakující se výběr,ale dá se to .Horší je to s nápoji,které jsou pouze rozlévané,a to u baru kde je normální 20min.fronta.(platí i pro ranní čaj a kávu,džus).Studené nápoje nejsou valné kvality(např.něco jako cola,citronová limo místo sprite..

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Delegátka je průměrná,recepční se snaží vyjít vstříc s čím mohou.

Animační program je pro děti průměrný .pro dospělé velmi špatný(V globálním evropském měřítku až podprůměr)

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláže jsou velmi úzké,na lehátku ležíte v podstatě všude nohama ve vodě.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

V letovisku Agios Sostis najdete samé Čechy a místní ani často anglicky neumí(stánkaři ani základy).Do Laganasu a do přístavu v Agios Sostis se dostanete pouze pěšky nebo autem..autobusy tu nejezdí.Cesta je po pobřeží s horšími úseky..nedoporučuji pro důchodce a malé děti..o kočárku si můžete nechat jenom zdát..neprojedete.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Pokud máte již Terezu zaplacenou…radím vyměnit v CK za jakýkoliv Laganas..neprohloupíte!!!opravdu…

Laganas co se táče pláží,servisu,dopravy je na tom o poznání lépe(Široké dlouhé pláže,občanská vybavenost,všude Angličané,obchodníci vřelí,jazykově vybavení,velký výběr barů,aktivit,jezdí odtud autobus do různých míst ostrova,ambulance ve středisku,

Není tak rušný jak všichni říkají,nebála bych se sem na dovolenou ani s dětmi.

Ovšem pokud neumíte cizí jazyk Vám stačí děti strčit do dětského koutku,celý týden se nehnout z lehátka u bazénu,a po 10 večer když je na hotelu mrtvo a v letovisku kde nic tu nic koukat na české programy v televizi...je to dovolená právě pro Vás!!! :-)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 48
z 69 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Ivana: Hotel tereza - 26. 6. 2013 16:01

Naprosto s Vámi nesouhlasím.Nebudu hodnotit hotel,byli jsme v jiném,ale...pláž úzká,to je paráda nikdo Vám totiž nedýchá na záda a ani nikdo nepřekáží tím,že leží před Vámi.Animační program pro děti nechci děkuji ,mají školky dost a dětem se chci konečně věnovat sama.A hlavně Laganas já nikdy.Blázinec po celé délce hlavní silnice hudba ,herny ,auta a motorky.A pozor také na pláž v Laganasu autobusy se tam otáčejí do 10 hod. ráno přímo na pláži.Možná,že to je dnes již jinak,byli jsme tam asi před 5-ti lety?Každopádně nám se v Agios Sostis moc líbilo,a to včetně terénní vycházky do Laganasu,takže Laganas jedině jedete-li za nočním životem.Pěknou dovolenou a nebojte v Řecku je pěkně všude,jezdíme již 17-tým rokem.Hlavně jeďte s dobrými lidmi a máte vyřešeno,papa Ivana reagovat

Lucie Milerová: musím souhlasit - 1. 8. 2013 9:30

V tomto hotýlku jsme byli loni a popsala bych ho stejně. Na Zakynthosu bylo krásně, ale jak ubytování tak strava opravdu nic moc. Tak dvě hvězdy, víc ne. Ale dalo se to zvládnout. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání