Napsat recenzi

Hotel Teresa

Recenze hotelu White Olive Premium Cameo Hotel **** (Řecko - Zakynthos - Agios Sostis)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 617x
Recenze se líbila: 439 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Tato dovolená byla velmi vydařená a doufám, že se díky recenzi rozhodnete také pro tento hotel. Jsou zde recenze, které jsou pořádně haterské a na vše si stěžují. Já musím říct, že většina z těchto rádoby nedostatků, zde vůbec nebyla.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Hotel je vcelku dobrý. Večer mi akorát vadil hluk. Vybavení pokoje je OK a rozhodně vám v něm nebude vedro díky klimatizaci. Dejte si však pozor na poškození věcí, které tu celkem přísně trestají - doporučuju si vybavení překontrolovat po příjezdu.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Obsluha v Syrtaki výborná, milá a komunikativní. Jídlo vynikající, sice se nemění celý sortiment, ale to ani nejde. Každý den brambory na jiný způsob, k obědu zmrzlina - jahoda, čokoláda, vanilka. Svačiny u baru jsem moc neochutnával, ale byla nějaká pizza a odpoledne byla zmrzlina. Pití je mírně přeslazené - kola, fanta, sprite, džus, tonic. Mají také kafe, pivo, víno a celý den je k dispozici voda.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Výborní čeští recepční. Bazén je také dobrý, v půlce bazénu je síť a bazén se postupně svažuje od 40 cm do dvou metrů. Animační program je nepřekonatelný. Celý den animátoři bavili děti i dospělé různými aktivitami a večer bavili celý hotel vtipnými scénkami, které byly jedinečné. Toalety byly čisté. Ložní prádlo a osušky se měnily každé 3 dny. U bazénu jsou k dispozici lehátka se slunečníky zdarma, nesmí se to, ale přesto doporučuji, ráno si zabrat lehátko ručníkem. Na recepci je také wifi, ale musíte se obrnit trpělivostí, protože často padá.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž před hotelem je vskutku malá a lehátka placená. Doporučuji jít od restaurace Syrtaki asi pět minut pěšky doleva a zde je větší pláž, nebo si zajít asi 20 minut cesty podél pobřeží do Laganasu - mně tu, ale přišlo, že je tu velký nepořádek a moře páchlo. Vstup do moře je po celém pobřeží pozvolný, já jsem asi 100 metrů od břehu pořád vystačil. Dávejte si akorát pozor na kousavé rybičky. Není to velká bolest, spíše se leknete. Doporučuji pořád plavat nebo se hýbat. Možnost půjčení lodí je tu samozřejmě také.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Do Laganas je cesta cca 2 kilometry po břehu. Krámky jsou všude v okolí. Krásná procházka je například do přístavu v Laganasu, kde každé ráno rybář na červené lodi přivolává želvu Carretu.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Rozhodně doporučuji. Hotel sice měl pár chybiček, ale vše se mi tu velice líbilo, nejvíce služby animátorů.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 48
z 69 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Karel: Pláž Koukla Beach - 13. 8. 2014 7:41

Škoda, že Vám nikdo neřekl, že od té minipláže pod Syrtaki do prava (zády k hotelu) je po asi 20 metrech betonová stěna, kterou jen obejte a jste na krásné asi půlkilometrové písčité pláži Koukla Beach, kde si můžete pronajat ( v červnu 2012) za 5 euro plážový set. Ps: mám radost, když se od Vás dozvídám, že jeden z nejstarších želváků středomoří Sotyros (který by bez lidské pomoci již nepřežil) i ""děda Mykos"" jsou oba v pořádku a Mykos stále vyjíždí na moře, byť každý rok přísahá, že je to jeho poslední sezona a vyjíždí jen proto, aby měl čím krmit a ukazovat turistům Sotyra. reagovat

Jenda: Re: Pláž Koukla Beach - 17. 8. 2014 19:24

Ano, o té pláži jsem věděl, ale nepřišla mi až tak nádherná. Byla celkem zanesená odpadky a špínou, ostatně jako hodně pláží v okolí :( reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání