Napsat recenzi

Dovolená v roce 2012

Recenze hotelu White Olive Premium Cameo Hotel **** (Řecko - Zakynthos - Agios Sostis)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2012
Přečteno: 839x
Recenze se líbila: 438 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 9
  • Zmíněná návštěva pláže v Laganas Zmíněná návštěva pláže v Laganas
  • Detail pláže v Laganas Detail pláže v Laganas
  • Toto najdete na pláži každou chvíli. Celý ostrov nemá odpadkové koše! Toto najdete na pláži každou chvíli. Celý ostrov nemá odpadkové koše!

Dovolenou jsme si celkově představovali jinak. V hotelu se nedá říct, že by moc uklízeli a okolí hotelu bylo odstrašující. V restauraci se opakovala neustále dokola stejná jídla a pláž byla úzká, špinavá a do moře vedla roura s výkaly.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Nejde říct, že by bylo v hotelu úplně čisto. V okolí bazénu páchly vytíkající Wc zařízení, a v pokoji najdete pouze odstrašující záchod s kanálkem uprostřed koupelny, plesnivý sprchový kout a popraskané kachličky na zemi pokoje.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Jídlo se každý den opakovalo. Asi 8. den pobytu už člověk nemá na nic chuť.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Možnosti sportovního vyžití byl bazén a animační program, který během dopoledne a odpoledne bavil děti např. hraním šipek, sportovními aktivitami atd. Animační pogram také během dne nabízel hlídání dětí spojené s rukodělnou činností nebo různými hrami. Bazén byl celkově velký a čistý. Pesonál nebyl příliš příjemný a při příjezdu nás varovali před střevní chorobou, se kterou se tam nemohou vypořádat. Po 12 dnech pobytu jsme si tuto chorobu dovezli do ČR. Také nám byl nabídnut výlet za želvami, který jsme si zakoupili. Po očekávání, že uvdíme normální želvy jsme viděli jednu ubohou Karetu, kterou naháněly ještě asi další 2 lodě. Jedna honěná a obklíčená chuderka tedy nebyla žádný velký zážitek!

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Moře bylo špinavé a plné chaluh, které se na člověka lepily. V moři také plavaly dotěrné malé rybičky, které neustále okusovaly člověku kůži. Pokud jste se chtěli dostat na hezkou a širokou pláž, museli jste v tom horku ujít shruba kilometr. Při cestě na pláž bylo také nutné projít páchnoucím okolím kontejnerů přes rušnou slinici a dojít k úzké špinavé pláži, odkud jste se museli prodrat zónou plnou špinavého písku s cigaretami a odpadky. Když se v tom člověk nechtěl válet, musel si na den pronajmout lehátko za 7-10 eur na osobu. Po této zöně následovala klidnější pláž se smrdutým pískem a odpadky kde byl vstup do moře plný ostrých kamenů-hotová pláž na to, aby si děti pořezaly chodidla... A po této asi kilometrové tůře v horku následovala konečně pláž, která alespoň trošku za něco stála. Jeden den jsme si udělali výlet na pláž Laganas, která je vyhlášená. Po další dlouhé cestě po břehu ostrova jsme došli na pláž, kde se v písku válely cigarety, brčka a kelímky od nápojů a v moři plavaly dámské vložky, tampóny a použité prezervativy. Pláž celkově vypadala jako odpadkový koš a na začátku moře měl člověk strach se koupat, jelikož byla plná již zmíněných věcí a mimo to také plná ostrých kamenů a úlomků mušlí. Po této cesě jsme byli rádi, že jsme od tamtud pryč!

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Prostě katastrofální!!!! Všude smrděly výkaly a při cestě do restaurace jste byli nuceni projít úsekem páchnoucích kontejnerů. Procházky byly večer možné v tom smyslu projít si kus asfaltové cesty plné obchodů s úlysnými obchodníky. Daly se zde zakoupit různé suvenýry. Mohli jste také navštívit typické řecké restaurace. Procházka po pláži byla možná pouze na některých místech, kde byly pouliční lampy. Při návratu do hotelu vás u smradlavých kontejnerů překvapila obchodnice, kerá tetovala henou a celý svůj krámek měla přes den odložený za kontejnerem

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Do tohoto hotelu ani na ostrov Zakynthos už se nikdy nevrátím. Můj dojem byl něco naprosto jiného, než to, co jsem já i celá moje rodina očekávala. Rozhodně vám tento hotel nedoporučuji! Při výběru této dovolené nám bylo toto místo vychváleno, jako něco úžasného a dopručeno cestovní kanceláří **********.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 48
z 69 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Honza: Proč ? - 21. 7. 2014 8:55

Strašně mě zajímá, proč jsem vkládáte recenzi z 2 let starou dovolenou?! Nemyslíte, že se toho dost změnilo? Díky reagovat

aNNA k.: A PROČ NE? - 21. 7. 2014 13:51

ano, mohlo se to změnit. Pouze jsem napsala svůj názor. vadí? ignorujte to! reagovat

Honza: Re: A PROČ NE? - 21. 7. 2014 14:11

Nevadí, klidně si budtě takto hnidopichná. Budete asi hodně náročna, když vidím ty fotky! reagovat

Monika: Ptám se - 1. 8. 2014 16:08

Vneděli odlétáme na naší první dovolenou se čtyřletou dcerou do tohoto hotelu. Moc se těšíme. Po přečtení vaší recenze jsem se zhrozila...opravdu je to tak strašné? to si tedy ještě nikdo nestěžoval, že nám to CK doporučila? já se tam ted uplně bojím? reagovat

aNNA k.: Re: Ptám se - 4. 8. 2014 16:50

Samozřejmě toto bylo před věma lety. jak to vypadá teď opravdu nevím. My jsme z naší dovolené byli zděšeni... reagovat

Honza: Re: Re: Ptám se - 14. 8. 2014 13:18

Tak jsem se vrátil z dovolené a nic co tu píšete, není pravda. Netuším o co Vám jde, ale nic z toho co jste tu napsala nebylo. Že by všude smrděly výkaly apod. lež největšího kalibru. Jsem celkem náročný, ale byl jsem naprosto spokojen. Díky čau reagovat

aNNA k.: Již zmíněno - 20. 8. 2014 13:55

Promiňťe "Honzo" ale jak jsem již zmínila, je to recenze na dovolenou v roce 2012... Jaké je to tam teď tedy nevím ale myslím si, že úzká pláž, špinavé moře atd. tam jsou stále... dle čtení ostatních recenzí. Ptáte se proč jsem to sem uveřejnila až teď? Protože jsem až teď oběvila recenze na této stránce na Tereza Alexandria Club... reagovat

Honza: Re: Již zmíněno - 20. 8. 2014 15:53

V pořádku. Já si dovolenou užil. ano nečistoty tam byly, Řekové jsou asi takoví. Měj te se reagovat

monika: Re: reaguji - 20. 8. 2014 16:37

tak my jsme byli taky spokojeni. Jediný co je pravda, že ta pláž je uzká, ale nám to nevadilo...nejsme nároční...pokud by to šlo, klidně tam pojedeme zase...ale chápu, že každý je jinak náročný... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání