Napsat recenzi

Hotel nás naprosto zklamal!!

Recenze hotelu Georgina Inn Hotel *** (Řecko - Zakynthos - Agios Sostis)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 760x
Recenze se líbila: 455 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 1
  • Skutečná realita foto hotelu.
Skutečná realita foto hotelu.
  • Takhle vypadá špinavý záchod v pokoji č.203/2. Takhle vypadá špinavý záchod v pokoji č.203/2.
  • Výlet k modrým jeskyním. 
Doporučuji všem!! Voda byla úžasná, azurově průzračná..
Výlet k modrým jeskyním. Doporučuji všem!! Voda byla úžasná, azurově průzračná..

V tomto hotelu jsme nebyli spokojení.

Ubytování  průměrně (2,3/5)

Do hotelu jsme přijeli kolem poledne kolem 11:15 hod. Měli jsme být ubytovaní do 14 hod, ale to se bohužel nestalo. Ve 14 hod jsme se šli zeptat, zda jsou pokoje už připravené a mohli jsme se tak ubytovat a odpočinout si. K našemu nemilému překvapení nás ale paní majitelka informovala, že pokoje ještě nejsou uklizené. Takže jsme čekali další asi 2 hod.než nás konečně ubytovali. Fakt super začátek naší dovolené..

Strava a stravování  průměrně (1,7/5)

Nic moc. Snídaně byla po celý týden stejná ( toust, šunka, plátkový sýr, rajče, okurka, marmeláda, meloun, želé). Škoda, že snídaně nebyla rozmanitá, každý den jsme měli to samé..Docela nás zklamalo, že jsme si kafe, nebo čaj museli říct personálu. Měli jsme k dispozici pouze džus( pomerančový, nebo jablečný). U večeře nebyly žádné švédské stoly. Každý den jsme dostávali stejný předkrm ( opečené bagetky a k tomu 2 pomazánky

(,,pikantní a česneková" spíše to bylo jen máslo + majonéza..) a salát-ten radši nejíst, máme špatné zkušenosti. Imodium nás zachránil. No a co se týče hlavního chodu, každý den jsme dostávali stejnou přílohu,( což byly opečené brambory a hrstka rýže, která ale byla vždy studená..), ostatní jídlo docela ušlo, z menu bylo z čeho vybrat, ale nedoporučujeme dát si tortelini v rajčatové omáčce a posypané sýrem,,

Jinak na dezert se musí vždy čekat asi cca 1 hod..než všichni snědí večeři, hrůza, a ke všemu byl miniaturní,a upřímně nestálo to vúbec za to čekání. Takže jsme vyrazili hned po večeři na procházku, už nás to čekání nebavilo..ale za to Rusové měli protekci, i když přišli na večeři později, dostali jídlo dříve a dezert taky.. to samé platilo pro návštěvníky Georginy. Paní majitelka se mohla naprosto rozkrájet!!!!

Co se týče pití k večeři, museli jsme si ho platit, poslední den jsme si nic raději neobjednali, protože nás paní majitelka jaksi natáhla. Nejprve jsme si dali 2 piva, 1 džus, 1 víno, dali jsme za to celkem 13 Euro, další den už jsme si dali 2 piva a 2 džusy, mysleli jsme si že to bude levnější, ale bohužel ne..platili jsme 16 euro, divné!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,1/5)

No pokoj měl být vybavený varnou konvicí, mikrovlnou troubou, kuchynkou, ale nic z toho sme neměli. Zřejmě byl každý pokoj jiný. Např. jsme měli stůl na balkoně, kdežto jiní neměli vůbec a k tomu jim nešel splachovat záchod, a ještě byl špinavý, viz obr.níže.

Okolí hotelu  průměrně (2,5/5)

Voda byla teplá, čistá, průzračná. I když tam plavaly řasy, ale ty nebyli na obtíž.

Pláže byly sice úzké, ale písčité. Na plážích nejsou sprchy.. Jinak od letoviska Agios sostis je poblíž městečko Laganas, které je vzdálené asi 1 km.. Dá se tam dojít po pláži, je to příjemná procházka.. V půl osmé ráno je možnost vidět krmení želvy Carety..určitě doporučuji se podívat...

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Rozhodně tento hotel nedoporučujeme, do tohoto hotelu už nikdy nepojedeme.

Ostrov Zakynthos je krásné místo, výlet byl úžasný( byla příležitost vidět želvy Carety) .určitě doporučujeme toto místo navštívit, ale jen tento hotel ne!!!! ( Georgina Inn)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 7
z 31 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Alena: Souhlasím s recenzí - 7. 7. 2019 19:23

Také jsme byli s manželem ubytování v tomto hotelu. Špína, smrad, jídlo staré, stoly špinavé, voda z vodovodu v PET lahvích, v okolí samé odpadky, pláž úzká a plná vody, tak jsme strávili pobyt na pláži s lehátky plujícími ve vodě nebo na kamenech, nakonec 1/3 turistů vč. dětí postihla střevní nevolnost se zvracením a horečkou, majitelka hotelu nám také nabízela pivo a nealko, ale natáhla nás, proto jsme si nakupovali levněji v nedalekém Marketu, delegátka problémy nechtěla řešit a měli jsme si ztěžovat po návratu do ČR, kde nám bylo řečeno, že nemáme zkušenosti se stravou v Řecku, cestujeme s manželem již 40let po světě, ale takový BORDEL nebyl ani v těch nejchudších zemích a navíc si turistů vážili, je to velká škoda, protože ostrov má krásnou polohu, moře je také pěkné, ale Řekové ho za cenu byznysu vědomě ničí vč. fauny a flory, karety jsou krásné a je nám jich líto, na moři je vidět jen jedna, kterou obklíčí loďky s turistama, která je naučena na krmení, vše je to byznys na úkor přírody-Zakynthos již ne!!!!!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání