Napsat recenzi

Poměr výkon - cena odpovídá

Recenze hotelu Rachoni Bay Hotel *** (Řecko - Thassos - Skala Rachoni)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 1 028x
Recenze se líbila: 478 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0

Od 3-hvězdičkového hotelu na řeckém ostrůvku nelze očekávat luxus jako v Dubaji; skromnější vybavení a služby kompenzuje poloha přímo na pláži, klid a ochotný personál. Navíc v ceně je zahrnuta i klimatizace a lednička na pokojích a lehátka se slunečníky na pláži, jinde se za to obvykle připlácí. Atypické složení hostů (Bulhaři, Rumuni, Srbové, Rusové, Ukrajinci) žádné problémy nepřineslo, jako obvykle se nejhůře chovali Češi - naštěstí jen někteří.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Odpovídá kategorii, skromnější, ale čisté, klima, lednice, TV, slušné matrace, balkón. Úklid denně, výměna ručníků a ložního prádla 2x za pobyt + na vyžádání bez problému. Ve večerních hodinách nedostatek teplé vody. Doporučuji odpuzovač komárů do zásuvky.

Strava a stravování  průměrně (2,4/5)

Jídla dostatek, kvalita slušná, ale omezenější výběr a opakující se jídla - chtělo by to větší pestrost. Nápoje pouze u venkovního baru, lze si přinést vlastní. Výhodou je možnost stravovat se venku. Stačila polopenze v kombinaci s tavernami v okolí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

K nezaplacení je poloha na pláži doplněná dřevěnou terasou se stolky a slunečníky hned vedle lehátek na pláži, sprcha. Terasa by si ale zasloužila opravit prasklá prkna a pláž je poměrně zaplněná. Plážový bar, ceny slušné, v době obědů a večeří se čeká. Chybí venkovní WC, musí se do hlavní budovy. Společenská místnost s velkoplošnou televizí je bez klimatizace. Pro děti pouze bazén, denně se čistí. Personál ochotný, částečně komunikují v angličtině.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Čistá písečná pláž i moře, denní úklid, pozvolný vstup s pruhem oblázků, bohužel začíná zarůstat mořskou travou. Ve větší vzdálenosti od břehu je vidět mořské ježky.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Obchůdky a taverny v bezprostřední blízkosti, cca 1 km supermarket. Žádné noční bary nebo diskotéky. Od hotelu směrem na jihozápad ca10 km dlouhá písečná pláž, převážně bez slunečníků a lidí. Lékař a lékárna ve vesnici, autobusová zastávka ca 300 m od hotelu, v místě není půjčovna aut ani kol - lze zařídit přes recepci nebo u delegáta. Vyplatí se půjčit si auto, kolem ostrova je to cca 100 km, pozor, některé půjčovny mají limit pro kilometry zdarma a najeté km navíc se doplácí. Ostrov je zelený, má krásné pobřeží a několik památek, vše se dá prohlédnout za jeden den včetně koupání cestou.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Příjemná a klidná dovolená, skvělé moře, žádný turistický velkoprůmysl, kvalita odpovídá vybrané kategorii i ceně (porovnávám přes 30 navštívených destinací v různých zemích), což věčně a všude remcající Čecháčkové občas těžko chápou. Řízek za dvacku taky nekoupíš...

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 22 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Thassos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání