Napsat recenzi

Dovolená s nepříjemnými zážitky

Recenze hotelu Vila Maria (Řecko - Thassos - Limenaria)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 564x
Recenze se líbila: 389 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Právě jsme se vrátili z řeckého ostrova Thassos, kde jsme měli zajištěné ubytování ve Vile Marii v Limenárii, stravovali jsme se v tavernách a hotelích. CK nám překrásné prostředí barvitě vylíčila. I když jsme měli pochybnosti, přesto jsme neodolali a jeli. Tolik nepříjemných zážitkiů jsme však nečekali.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Pokoj neuklizený, špína v koupelně, úklid snad jen jednou za týden. Pro ty, kteří by si snad chtěli vařit, velmi málo vybavený kuchyňský kout.. Přestože vila leží blízko pláže, nechodili jsme tam, nejlepší bylo dojít na jiné pláže v okolí, které nebyli tak špinavé.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Stravovali jsme se v některých tavernách, našli jsme i tu s rybími specialitami, jednou jsme jedli v hotelu Agali, koupili jsme si gyros a nechali přivézt pizzu. V jídle můžete mít, nač si vzpomenete, stačí se jen projít několikrát po Limenárii.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Vybavení pro velmi nenáročné klienty, úklid nedostatečný.

Jakékoliv stížnosti byly vyřizovány v místní CK. Klienti tam ale raději nechodili, pokud museli jednat s její majitelkou paní Marcelou. Přestože žije několik let v Řecku, české klienty naprosto nechápe a je na ně velmi nepříjemná. Zřejmě je také bez základních znalostí řecké historie a vrrcholem její neznalosti byl komentovaný výlet po ostrově. Co si máte myslet o člověku, který pojmenuje místo řeckých památek ve smyslu "leží tam spousta šutrů přes sebe".My sami jsme raději chodili pro radu za českou delegátkou Lenkou, která zřejmě pro místní CK pracuje. Tak schopnou a příjemnou delegátku jsme na svých cestách zatím nezažili.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž v blízkosti byla docela špinavá, lehátko si bylo možné půjčit zdarma skutečně jen při konzumaci nápojů, krásných pláží v okolí je však několik.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Vila byla inzerovaná jako klidné ubytování. Bohužel to často nezajišťoval hluk z blízké silnice.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Na Tassosu jsem byli poprvé a poprvé s CK a díky tomu, že jsme projeli téměř celý svět, to opravdu stačilo.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Thassos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání