Napsat recenzi

Sun Ray Thassos - 26. 8. 2012 - 6. 9. 2012

Recenze hotelu Sunray Hotel *** (Řecko - Thassos - Limenaria)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 701x
Recenze se líbila: 629 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 1
  • Pohled od bazénu na moře Pohled od bazénu na moře
  • Pohled na bazén a hotýlek Pohled na bazén a hotýlek
  • Koupelna s WC a sprchovým koutem Koupelna s WC a sprchovým koutem
  • Pohled na pláž se slunečníky (oranžová lehátka - hotel Sun Ray, modrá - H
hotel Blue view) Pohled na pláž se slunečníky (oranžová lehátka - hotel Sun Ray, modrá - H hotel Blue view)
  • Řecký večer Řecký večer
  • Malý přístav v Limenárii Malý přístav v Limenárii

Skvělý nový hotýlek, nádherné místo, ochotná a vždy usměvavá majitelka se svým personálem, čisto, vše je krásné nové, pláž s malými kamínky, přístup do moře pozvolný po větších oblázcích, dále jen písek.

Ubytování  průměrně (5/5)

Ubytování je nové, prostorné, měli jsme pokoj č. 101, který se nachází vedle terasy v přízemí. Pokoj je vybaven manželskou postelí s přistýlkou, což je samostatná postel, TV, klimatizací, kuchyňským koutem a WC s koupelnou, která je velmi prostorná. Vybavení kuchyňského koutu - sklenice, talíře + příbory - 4 ks, jeden hrnec. Nůž jsme si koupili a po ukončení dovolené ponechali pro další hosty. Dalším vybavením je jednoplotýnkový vařič a rychlovarná konvice. Klimatizace byla v době naší dovolené bez příplatku, stejně tak i trezor. TV jsme vůbec nepoužívali, klimatizaci snad jen po dobu 30 minut za celý pobyt. Hosty hotelu tvořily zejména turisté z Anglie, jedna rodina Rusů. Hotel je oblíben a navštěvován hlavně angličany, kteří jsou velmi tiší a ohleduplní hosté. Recenzi na hotel najdete zejména na anglických stránkách.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Stravu jsme neměli, nebyl důvod. Každé ráno jsme zašli do obchůdku, kde nejdete vše od potravin až po potahy sedadel. Je vzdálen asi 5O metrů od hotýlku. V jedné části koupíte potraviny a chladicí box se zeleninou se nachází vedle. Obchod se nachází před benzinkou. 1 l. naturalu 1,84 euro. Za snídani jsme dali cca 15 - 20 euro pro 2 dospělé a dítě ve věku 3,5 roku, v tomto je započteno i pití na celý den. Na terase jsme posnídali. Jednou jsme si dali snídani na hotelu, které jsou rozděleny na částky 4,5 euro, pak tuším 6,5 euro a 7,5 euro. Jedná se o klasiku chléb, máslo, džem, vajíčka, šunka, jogurt, káva, čaj, džus. Oběd jsme si dávali u hotelového bazénu, vesměs jsme to odbyli řeckým popř. jiným salátem, špagetami, pitou apod. Ceny jednoho obědu, ze kterého se v pohodě nají 2 osoby byly kolem 7 euro. Pivo na baru 3 eura, džus kolem 2 euro, míchané koktejly kolem 6-9 euro. Večer jsme vždy zašli do taverny, které se nacházejí podél pobřeží. Našli jsme tavernu (myslím, že se jmenovala MULOS nebo MILOS), kde měli i český jídelní lístek. Zde jsme si párkrát něco dali, stejně tak i v ostatních tavernách. Večeře nás vyšla max. do 30 euro a to jsme se nijak neomezovali. Pozor - tak jak se říká, že plná taverna je nejlepší, tak toto není alespoň v Limenarii pravda, jednou jsme to zkusili, kdy jsme před tavernou čekali až se uvolní místo a byli jsme zklamáni úplně z celého jídla a dokonce i pití - špinavé sklenice, jídlo bylo z polotovarů, musaka připálená... Nakonec jsme zjistili, že opravdu nejlépe vaří na hotelu Sun Ray, ochutnejte toho co nejvíce - krevetky, chobotničky, mušličky, sekané maso, rybičky - vše super chutné. Mají i výborné polévky a luxusní saláty!!! Jediné minus při odpoledním stravování byly všudypřítomné vosy, které kupodivu nebyly u baru, tak jsme jedli na něm. Každé úterý pořádá paní majitelka - Maria, řecký večer, kde za 12 euro můžete sníst cokoliv. Dokonce, i když jsme byli tři, tak chtěla po nás pouze 1 x 12 euro, tedy kromě nápojů. Na baru pracuje mladej kluk s mladou kočkou, rovněž velice ochotní a přátelští. Několikrát malá dostala i zmrzku na baru zdarma a vyloženě si dávali záležet na přípravě koktejlů pro malou, kdy tam narvali co nejvíc blbostí (myslím tím různá brčka, deštníčky apod.).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Vybavení jsme popsal výše, pozor si dejte ať si nezabouchnete vstupní dveře s kartou uvnitř pokoje, tak jak se to stalo nám. Majitelka, popř. personál je vždy poblíž, takže nebyl problém. Výměna prádla 1 x za 3 dny, ručníky denně, úklid také denně. Jen nám trošku vadilo, že uklízeli kolem 12.00 hod., zrovna když malá spala, no a my samozřejmě někdy také...

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž plně dostačující, jemné kamínkovy, vstup do vody pozvolný po větších oblázcích, pro děti určitě boty do vody. Já jsem neměl a pár škrábanců jsem si odvezl. Také jsme si nemuseli u moře nic dávat, aby jsme měli lehátka a slunečník zdarma, věděli, že jsme hosté hotelu a že si večer něco dáme na baru. Zaplnění pláže, kde je odhadem 15 slunečníků z 50 %.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Pěkné, jak jsem již psal, jedná se o nový komplex, cca 3

roky v užívání. Majitelka maká od rána do noci - nechápu... Auto jsme si s ohledem na malé dítě nepůjčovali, ale přes delegáta CK se dalo pořídit auto na 5 dní v "B" skupině za částku 155 euro, na 3 dny to bylo myslím kolem 95 euro. Jeli jsme se podívat do Potosu, což je asi 5 km od Limenarie. je to pěkné místo s mnoha tavernami a dlouhou písčitou pláží s vodními sporty. Dále jsme navštívili vesničku Theologos, která je od Potosu asi 5 km směrem do vnitrozemí, kde se dá za 2 eura navštívit folklórní muzeum.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Fantastická dovolená, proč něco víc dodávat...

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Dana Nováková: krásná dovolená - 20. 8. 2013 19:42

Hotel SUN RAY je nový moc pěkný a čistý byli jsme spokojeni a když to půjde příští rok tady dovolenou zase strávíme.Hotel je kousek od pláže a do městečka je to krátká procházka.Obchod je jen přes silnici.Majitelka Mária je velmi vstřícná a je u bazénu nebo u baru vlastně od rána do večera.Kuchyň je výborná,ale porce by stačila pro dva.Múžeme doporučit když hledáte klidnou dovolenou. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Thassos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání