Napsat recenzi

Studia Gianikis

Recenze hotelu Giannikis Studia *** (Řecko - Thassos - Limenaria)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 562x
Recenze se líbila: 437 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Krásné, ubytování téměř na pláži, která je díky "špatné" přístupnosti prázdná a bez dětí. Majitel se snaží tvořit chodníčky z pytlů až k písečnému dnu, protože jsou tam kamenná plata, která hodně kloužou. Ubytování situováno na konec Limenárie (cca 1 km a cca 700m od Tripiti)

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Ač je to krásné a dobře situované ubytování s příjemným majitelem musím tomu vytknout několik věcí.

1) náš pokoj č.10 byl pravdě podobně zkrácen o část, kde se nyní nachází kuchyň. Téměř denně (nočně) jsem byli v noci buzeni umýváním nádobí. Majitelé si libovali zejména šoupáním velkých hrnců po kachlích a pravidelným shazováním štosů kovového nádobí.

2) pokoj nemá do protisměru žádný otvor, takže nevětratelné, nicméně je zdarma klimatizace.

Pokud se do této místnosti dostanete bojujete o jiné číslo

3) Jsou zde převážně ubytováni Řekové a Bulhaři, kteří se vyznačují extrémní hlučností. Zejména rodiny s dětmi. Koulením těžkých věcí po zemi, šoupání nábytkem. Upozorňuji, že každou noc. S Čechy se lépe domluvíte.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Domácí strava, vaří maminka a všechno je velice chutné. Navíc na pláži vás obsluhuje slečna, sice to bylo trošku nepříjemné, jsem člověk, který si pro to dojde raději sám, ale nějak si vydělávat musí :) Ale slečna je příjemná a dělá dobré frappé.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Klimatizace a lehátka v ceně. Nic nám nechybělo až tedy jedno okno navíc by neškodilo, ale je tam ta klimatizace.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Písečná pláž, místy kamenitá, vstup do vody je po kamenných platech, ale je opatřen pytli z pískem pro větší bezpečí.

Moře čisté, i když turisté se chovají trošku víc jako lidé a špiní to tam o 106 :)

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Klidné okolí, přesto, že za studiem je silnice, není vůbec slyšet.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Až na hlučné majitele a ubytované, skvělá dovolená!!! Doporučuji všem, co mají větší děti, nebo třeba hodně malé, co třeba se batolí a do vody je ještě musíte nosit :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Luboš: Recenze hotelu Giannikis Studios (Řecko - Thassos - 30. 8. 2015 19:05

Maximální spokojennost. Čisté ubytko, vstřícný a ochotný personál, klasická řecká přidaná hodnota ke všemu co si koupíte. Skvělá domácí kuchyně. Klid, pohoda, relax, Levné ubytování i strava. Třeba v Chorvatsku kam jezdí 9/10 Čechů platíte za vše. Za klima, za wifi, za lehátka na pláži, za sprchu na pláži.......zde vše v ceně pobytu. Majitelé milí a příjemní. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Thassos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání