Napsat recenzi

Corina fei

Recenze hotelu LaFeyra Aparthotel (ex Korina Fey) *** (Řecko - Thassos - Limenaria)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 106x
Recenze se líbila: 280 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Paní majitelka by mohla být vstřícnější,po příjezdu jí vadil náš pejsek,který s náma jezdí všude,je moc hodný,po celou dobu pobytu o něm ani nikdo nevěděl,opravdu nás to zklamalo protože vždycky když hledáme dovolenou tak se ptáme jestli může pes,v únoru nám to dovolila a pak byla nepříjemná při příjezdu.

Ubytování  průměrně (3/5)

Paní majitelka není moc příjemná,hned po příjezdu jí vadil náš pes,přitom o něm věděla ze smlouvy od začátku února,kdyby nebylo paní z cestovky tak nevím jak bychom dopadli,protože jsme tuto cestu absolvovali tři dní autem.Kdyby si raději vsimala svého vybavení v apartmánech, v kuchyni není vůbec nic ani varecka,byli jsme tři a měli jsme jen tři židle a tak dále.Akorát to místo bylo fajn.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Měli jsme polopenzi,byla výborná,ale paní majitelka stejná jako v ubytování,připadala nám hodně hamizna,protože se bavila jen.když přišla velká parta,která tam nechala peníze,nás pomalu ani nepozdravila.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Vybavení kuchyně nic moc,musíte si vše vzít z domova, což je pro lidi,kteří cestují busem dost náročné.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Moře bylo fajn,krásně teplé,pláž kamenita.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Bylo dobré,kousek do města,kde to byla samá taverna.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Hotel leží na dobrém místě,blízko k moři,bylo to fajn.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Thassos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání