Napsat recenzi

parádní dovolená plná nevšedních zážitků

Recenze hotelu Antonios Hotel *** (Řecko - Thassos - Limenaria)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 567x
Recenze se líbila: 418 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ubytování v hotelu Antonios bylo nad naše očekávání. Všude krásně čisto, personál velmi milý, vyšli nám vstříc se všemi požadavky (byli jsme s 11.měsíční dcerkou, takže dětská postýlka i židlička byla plně k dispozici, stejně jako úprava jídla pro ni).

Ubytování  průměrně (4,8/5)

Jak jsem již psala, hotel je krásný, nový, s úžasným výhledem na moře a na celou Limenarii. okolí hotelu je krásně upravené, plné květin. K moři se schází z prudkého kopečka kolem jiných, krásně upravených hotelů. cesta na pláž zabere cca 3minutky.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Snídaně byly téměř každý den stejné (pečivo, sýr, šunka, vajíčka, med, marmeládky, řecký jogurt, cornflakesy a každý den nějaká sladká buchta). Každý den byly ke snídani připraveny nějaké řecké specialitky v podobě pomazánek, nebo takové zeleninové směsi, která je smažená(moc dobrá) apod. všeho bylo dostatek a snažili se doplňovat. k pití klasika:kafe, čajík, džus - kolik vypijete...

Večeře byly každý den jiné, chutné, ale žádný gastronomický festival to nebyl. k večeři byl vždy salát a pití. po večeři malý dezert v podobě řeckého jogurtu s medem a ořechy, buchty, zákusku nebo ovoce.Jídla bylo dostatek ale my jsme často večer vyráželi do města takže jsme si ještě zašli do taveren na takovou druhou večeři v podobě nějakých rybek nebo místních specialit.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

Personál moc milý, úklid probíhal každý den, výměna ručníků ob den. v hotelu pracuje rodina pana Antonia a chovají se k hostům opravdu vstřícně, splnili každý požadavek, který byl ze strany hostů vznesen (např. úprava jídelníčku - někdo nejedl ryby, které byly na večeři a host dostal večeři jinou).

Bazén hezký,ale lidmi z našeho turnusu nebyl příliš využíván, spíše si hosté "rezervovali" místa u bazénu přehozením ručníku přes lehátko ještě před snídaní, a lehli si k němu třeba až v pozdním odpoledni, ale to záleží jaké chytnete osazenstvo hotelu.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

K pláži se schází z prudšího kopce po cestičce mezi dalšími dvěma hotely s krásnými zahradami. "Hotelová" pláž je oblázková, moře čisté. nicméně nejsou zde žádné bary, nebo nějaký jiný ruch, takže pláž může působit poněkud opuštěně(což ocení lidé, kteří mají rádi klídek). My na ni byli všeho všudy jednou. více jsme cestovali po ostrově, tudíž jsme navštívili spousty jiných pláží. podél pláže vede zpevněná cesta, po které se dá dojít do města. cestička je lemovaná množstvím taveren, obchůdků, barů apod. krásná procházka.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Hotel se nachází, řekla bych, v takové okrajové, klidné ale o to luxusnější části Limenarie. do města je to krásná procházka kolem pláže, nebo můžete jít po hlavní cestě. z Limenarie se dá dojít pěšky do dalšího letoviska Perisa. obě města jsou propojena stezkou pro pěší, ze které se dá sejít na spoustu malých pláží,které jsou jinak skryty před zraky turistů, tudíž na nich můžete být zcela sami.

V hotelu a jeho okolí je naprostý klid, ale jakmile se vypravíte večer do města, užijete si pohostinnost typických řeckých taveren, moderních barů, palačinkáren apod..... každý si zde jistě najde to své.

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Kdybychom neměli Thassos projetý křížem krážem, určitě bych naplánovala naší další rodinnou dovolenou do hotelu Antonios. Jak jsem již psala, cestovali jsme s naší jedenáctiměsíční dcerkou a během celých 11 dní jsme nenarazili na žádný zádrhel. Jsme s manželem zvyklí prožít dovolenou aktivně, půjčit si auto a projet si veškerá zákoutí, které daný ostrov skýtá. a stejně tomu bylo i nyní, v autopůjčovně jsme si půjčili auto i dětskou sedačkou, a podnikali jsme výlety po celém ostrově, Jeli jsme také jeepem do vnitrozemí, do horského městečka Kastro (divoká cesta, která stála opravdu zato). viděli jsme mnoho krásných pláží, starých vnitrozemských vesniček, přírodních zajímavostí (lesní jezero, vodopády...). opravdu nádhera!!!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Thassos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání