Napsat recenzi

hotel ioannis golden club

Recenze hotelu Hotel Ioannis *** (Řecko - Thassos - Chrissi Amoudia)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 173x
Recenze se líbila: 458 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pěkná a klidná dovolená. Řecké ostrovy jsou nádherné! Cesta autobusem, s čekáním na hranicích a trajektem na ostrov, do hotelu cca 22 hodin, příjemní řidiči. Nabídka dvou zájezdů-jeden poznávací po ostrově a jeden lodní s koupáním/ moc nám nevyšlo počasí, ale jinak pěkné. Hotel jsme nečekali super luxusní, byla to taková řecká klasika. Strava perfektní / kdo si v recenzích stěžuje, tak musí být blázen/.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Soukromý hotel, rozdělený na dvě části. jedna zrenovovaná, druhá taková řecká klasika. Na zemi dlažba, starší dřevěný nábytek /na přistýlku jsme měli roztaženou dvoumístnou sedačku/. Klima na pokoji v ceně. televize, fén. Koupelna - záchod vedle sprchového koutu bez závěsu. jediné co by se dalo vytknout - není soukromí na balkonech, ty jsou sice velké, ale od sousedů oddělené pouze zábradlím.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Snídaně formou švédských stolů- šunka, salám,vejce, máslo, margarín, džem/více druhů/, med, nutela, rajčata a okurky, jogurt,sýr/ tvrdý a balkán/, párky, kukuřičné křupinky a dva druhy musli, chléb /veka/- možno opéct, káva, čaj, mléko, dva druhy ov.šťávy a voda. Věčeře servírované s možností den dopředu si vybrat ze dvou jídel - př. vepřový nebo kuřecí řízek s brambory, grilovaná kotleta a hranolky, mletý řízek plněný sýrem a hranolky, špagety s boloňskou omáčkou, pečené kuře s bramborovou kaší, grilováná ryba se zeleninou. k večeři vždy chléb a výběr z pěti druhů salátů/ př. okurky, těstoviny s tuňákem, směs zelí, rajčat a papriky,.../ a k tomu několik druhů dressingů. před večeří předkrmy a po večeři desert , byl vždycky velice dobrý/ př. sušenky s čokoládovou pěnou, pudink s karamelem, chlazený kompot,.../. Jídlo opravdu nemělo chybu, porce velké/ řízky přes celý talíř/.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Hotel pěkný, ale všude kočky/ ty se procházeli i po recepci. Bazén udržovaný, lehátko jste našli vždycky/ nemožnost si donést vlastní pití, ale ke konzumaci u bazénového baru vás nikdo nenutí/.Bazén je poměrně hluboký, řekla bych nevhodný pro malé děti, co neumi plavat. Úklid na pokojích každý den, podle potřeby výměna ručníků a povlečení, fungovalo bezchybně. Animační programy nejsou, u hotelu nějaké houpačky a průlezky byly/ nevyužívali jsme/. Zahrada udržovaná, čisto, pořádek. Personál vstřícný, mladého věku, na který dohlížela přísná starší, nejspíše majitelka hotelu.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž asi 150m od hotelu, písčitá, táhnoucí se celou zátokou. Místo pro slunečník jsme vždycky našli. Voda čistá/ potápěčské brýle s sebou!/, občas vlny, jindy jak zrcadlo, krásně teplá. Nádherný výhled na okolní hory.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

hned u hotelu obchod/ něco jako u nás coop/, jezdili sem nakupovat i z okolí, dalo se koupit naprosto všechno. Chrissi Amoudia je opravdu malinké letovisko, kde není kam moc zajít, asi čtyři obchůdky se suvenýry a potom jenom restaurace a taverny. kdo má rád noční život," kde to tepe", tak nedoporučuji.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Opravdu pěkná dovolená / po přečtení některých recenzí, jsem měla obavy/. Kdo nečeká super luxus, dovolenou si v tomto hotelu určitě užije.vždycky se najde" něco" a všude jsou rýpalové. Je to prostě tak " jaký si to uděláš, takový to máš", a to platí o dovolené dvojnásob, kdo si jede užívat dovolené, sluníčka a moře, bude spokojený :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Thassos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání