Napsat recenzi

Odpočinková dovolená

Recenze hotelu Elios Holidays Hotel *** (Řecko - Skopelos - Neo Klima)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 414x
Recenze se líbila: 604 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

viz níže

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Slušné, měli jsme dva pokoje s výhledem do zalesněných kopců, klimatizace v ložnici, ve druhém pokoji malá kuchyňka, koupelna byla po vysprchování pod vodou. Na pokoji chyběl fén, po urgenci nám ho přinesli.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Do teď jsem nevěděla, že soft all exclusive znamená na oběd suché špagety s chlebem nebo rizoto s mrkví a chlebem nebo brambory s petrželkou a chléb, které na nás ani nezbyly a museli jsme si jít koupit do samošky pomazánku, aby bylo co na chleba namazat. Nejlepší byly snídaně - vejce, šunka, sýry, jogurt, výborný med, marmelády, sušené datle, lupínky, mléko. Večeře horší - vařený květák, vařená brokolice, vařené kapustičky, špagety, rýže, vařené kuře, dušené maso, k tomu salát, rajčata, olivy. Jídlo bylo bez chuti a velice mdlé!! K dochucení byl ocet a olivový olej, sůl a pepř. Odpoledne byla podávána na baru káva a sušenky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Veškeré jídlo se podávalo venku, k dispozici byl bazén s hloubkou 3 m, animační program nebyl, nápoje se na baru podávaly do 22 h - džusy, kola, voda, točené pivo, víno, ouzo. Personál byl přátelský a milý, kdykoli jsme něco potřebovali, tak poradili nebo pomohli.

Ráno při odjezdu z hotelu nám byla v 5.30 h nabídnuta káva a dostali jsme na cestu malou svačinku.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Nejbližší pláž od hotelu je kamenitá, doporučuji boty do vody, za lehátka se platí 5 euro za set. Lepší pláž je za přístavem, která je sice dál, ale je písčitá a bez ježků. Chodí tam i místní.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

V okolí hotelu les a vesnice, na stejné ulici je blízko obchod s potravinami. Ve vesnici je půjčovna aut, doporučuji půjčit auto a ostrov projet. Není velký, stačí na jeden den.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Celkově jsme byli spokojeni, Řekové jsou přátelští, poznali jsme se tam se skvělými lidmi z Čech. Zažili jsme jedno malé zemětřesení, jednu bouřku, jinak počasí krásné, moře čisté a osvěžující.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Skopelos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání