Napsat recenzi

Hodnocení zájezdu

Recenze hotelu Vithos Studios *** (Řecko - Skopelos - Agnontas)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 200x
Recenze se líbila: 423 čtenářům
Fotografie: 11
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Tři borovice. Tři borovice.
  • Když si dáte na lehátku něco k pití tak za něj už nemusíte platit. Většinou. Když si dáte na lehátku něco k pití tak za něj už nemusíte platit. Většinou.
  • Dejte si něco z darů moře Dejte si něco z darů moře
  • Rybí restaurace jsou asi 100m od ubytování Rybí restaurace jsou asi 100m od ubytování
  • Hlavní město Skopelos Hlavní město Skopelos

Skopelos je nádherný ostrov s krásnými plážemi a průzračnou vodou. Stojí za to si půjčit něco s motorem a projet ostrov na vlastní pěst. Ubytování ve studiu vithos je pro nenáročné cestovatele dostačující postel,kuchyňka a koupelna. Musím ale ostatní upozornit na to že,cestovka nabízí zájezdy i maďarských občanům a ti toho hojně využívají. Bohužel se vedle nich nedá bydlet. Jsou dost bezohlední a hluční takže jestli hledáte aspoň trochu soukromí a klid tak toto ubytování bohužel doporučit nemůžu. Ostrov ale určitě za návštěvu stojí.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Ubytování bezva,sousedi katastrofa.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Čisto,v kuchyňce vařič s plotýnkou,rychlovarná konvice,lednice.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Nádhera. Na všech plážích lehátka a slunečníky a bary. S toaletou je to trochu horší, ty jsou jen někde.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Asi 150 metrů je plážička s rybími tavernami.

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Až na maďarské sousedy

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 3 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Skopelos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání