Napsat recenzi

Villa Limnes srpen 2019

Recenze hotelu Villa Limnes *** (Řecko - Santorini - Perissa)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 145x
Recenze se líbila: 227 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nádherná a klidná dovolená v příjemném rodinném prostředí.Pokud budete mít delegátku Šárku máte super dovolenou v kapse a můžete úplně vypnout.Protože info pro příští návštěvníky je viz.níže,tak bych se hned na začátku rád zastavil právě u delegátky Šárky.Upozorňuji,že ta holka je neskutečný člověk,cestovky by jí měly platit doslova zlatem.Nikdy vás nenechá ve štychu,stále veselá a usměvavá,má neskutečné konexe a přátele po celém ostrově,tak že vám připravuje ty nejlepší výlety,všude jste první aby jste se netlačili se spoustou lidí co přijíždí na stejné výlety,má ty nejlepší řidiče autobusů a kapitány lodí co se nebojí se svámi pouštět do nadstardatních plaveb.Vše vám vysvětlí a pomůže naprosto se vším.Na výletech u vás stojí a pomáhá i s objednáváním jídla,a to vše až po váš odjezd-kdy je s váma do poslední chvíle až k odbavení na letišti a zařizuje i to,aby jste jako rodina seděli u sebe.NESKUTEČNÉ nemám slov a já děkuji a smekám !!

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Nenáročně,ale účelně zařízeno-u nás mezonet pro 2-4 osoby-pokoj č.23--v patře dvoulůžko a jedna postel.Dole jedno samostatné lůžko vedle kuchyňky hned bokem od dveří na balkon.Klimatizace je zdarma,ale jen právě v tom patře-funguje a chladí dostatečně,no dolů je to tak tipťop dostat trošku chladného vzduchu :) ,ale dá se :) . Toaleta,umyvadlo a sprchový kout sezávěsem je dostačující/sprchová hlavice není na koníku tak trošku hokej :) / ,kuchyňka maličká,ale na přípravu jednoduché večeře akorát-základní vybavení nádobí je k dispozici.Vařič dvouplotýnkový elektrický a hlavně výkoný,rychlovarná konvice.Lednička s malým mrazáčkem.Balkonek parádní oddělený zídkou od ostatních sousedů v dostatečné výšce,aby jste se vzájemně neočumovali :) Voda je všude odsolená-tak jen užitková-Pitnou vodu kupovat balenou/ 1 balík 1E/

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Nemá cenu si připlácet za snídaně/jsou opravdu jednoduché a stále stejné/.Doporučuji se stravovat sám.V okolí mraky taveren s vynikající nabídkou jídel.Ve spřátelené taverně Akropolis dostáváte 10% slevuJen uvedu orientační průměrnou cenu oběda a to cca 15E plus sámo dýško dle vašeho uvážení A vřele doporučuji dát dýško -okamžitě si vás zapamatují a dostane se vám od obsluhy příště veškerého komfortu..Kousek cca 5 minut chůze je obchoďák BIG a tam si nakoupíte vše co je třeba za velmi slušné peníze/zhruba jako u nás/ a mají službu transfer,na pokladně zahlásíte a oni vás po pár minutách čekání odvezou zdarma s nákupem domů.-- a hned vedle super pekárna otevřena 24 hodin denně.Naprostý luxus čerstvé pečivo,mají tam i fresh džusy a kávu-kompletní snídaně.Všude neskutečně příjemná obsluha,ty lidi tam jsou na pohodu a uplně to z nich čiší a přebíráte od nich pozitivní energii xD.Jen tak mimochodem,nechte si tavernu doporučit,za mě Akropolis-je hodně znát kvalita a přístup zavedených taveren oproti barům co tam vedou mladí kluci :))

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Personál je neskutečně vstřícný a příjemný-úklid každý den,všude čisto-ručníky,prostěradla a toaletního papíru dost.Bazén k dispozici od 8,00 do 20,00 hod.-čistý ale uváděná výřivka nenííí výřivka,ale spíše příjemný dětský bazének xDD.Bar je otevřen tak nějak asi náhodně 1x až 2x v týdnu,ale nevadí vyhovuje to stylu ubytování-absolutní klídek.Trezor na pokoji za polatek 10E na týden.WiFi jen v okolí bazénu a baru a je zdarma.

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Na pláž fakt kousíček cca 80m.Slunečníky jsou za poplatek 10E na den,alééé většinou je dáno,že pokud si dáte něco v taverně,tak přilehlá lehátka k této restauraci jsou zdarma,funguje to parádně.Pak tam běhá pikolík a obsluhuje vás s nápoji po celou dobu.Opět doporučuji mu šoupnout euro xD.Moře teplé a pláž příjemné jemné kamínky a přímo u moře už jen " píseček"

Vstup do moře tak 3 metry cajk a pak rychle do hloubky-tak pozor na děti !!.Vlny jsou v pohodě pěkně pohoupat :) ,ale občas fouká vítr/u nás za celý týden 1 den / a to pak jsou vlny parádní,ale nebezpečné koupání :) Voda i pláž nááádherně čistá. Plážové boty berte :) písek je fakt horký xD

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

za mě super,protože miluju klid xD.Jinak asi tak-uděláme si prezentačku-kámen?-zde,kámen?-zde xDDD sucho,seno sláma :).Boží jsou všude ty jejich políčka s révou a rajčaty xD občas fíkovník.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Dokonalý relax,všude klid a jen poskromnu lidí.Doporučuji pro ty co pracují denně s lidma a potřebují si odpočinout a resetovat se.

Co vzít sebou pokud si to nebudete kupovat na místě : utěrku na nádobí,mycí prostředek na nádobí-mytí nádobí není ve službách hotelu.Opalovací krém-ty jsou tam fakt luxusně drahé xDD

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Santorini - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání