Napsat recenzi

Podruhé tento hotel

Recenze hotelu Anemones **** (Řecko - Santorini - Kamari)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 364x
Recenze se líbila: 468 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nejezdím opakovaně na stejná místa, tím spíše do stejných hotelů. Ale u tohoto hotelu jsem udělala výjimku - a to hned následující rok.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Na rozdíl od loňské dovolené jsme v tomto roce bookovali v rámci tohoto hotelu studio s výhledem na moře. Trošku jsme si připlatili, ale stálo to za to. Prostorově velkorysý apartmán přímo u pláže a promenády - přitom tichý - s velkou terasou - se s malým pokojíkem v hotelu nedal vůbec srovnat. Přitom již loni jsme byli s tímto hotelem spokojeni, takže nás letos čekal jen další příjemný bonus. Zařízení a příslušenství odpovídá třem hvězdám - nejedná se rozhodně o luxus, ale je zde úzkostlivě dbáno na čistotu; ložní prádlo a ručníky se mění velmi často. "Luxusem" je už jen samotný pobyt na tomto přenádherném ostrově.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Snídaně každý den stejné, ale naprosto dostačující. Spíše menší než větší výběr, ale kdo hledá nějaký "all inclu" resort, pojede asi do jiného hotelu a asi i na jiný ostrov či do jiné země. Tady se jezdí opravdu za něčím jiným.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Nemáme co dodat, byli jsme se vším spokojeni.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Moře čisťoučké, pláž taky. Pláž typická pro sopečnou minulost ostrova, takže tmavý hrubý písek, kamínky. Lehátka za konzumaci, pohodlná, vždy se najdou nějaká volná.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Kamari je krásné letovisko - všude čisto, obchůdky, restaurace, moře, v pozadí nádherné hory.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Obávám se, že jsme se na Santorini tak nějak "zacyklili :) " a že už nás ani jiné destinace nebudou zajímat. Ten, kdo jen neleží na pláži a dá na doporučení naprosto skvělé delegátky Šárky - absolvuje tedy jak organizované výlety, tak i výlety po své vlastní ose (ostrůvek je maličký, ale skýtá opravdu velké množství možností) nebude rozhodně zklamán. Těšíme se na Santorini i napotřetí a víme, že nám má ještě rozhodně co nabídnout. Děkujeme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Santorini - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání