Napsat recenzi

Velmi vydařená a příjemná dovolená

Recenze hotelu Samian Blue Seaside Hotel **** (Řecko - Samos - Samos město)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 314x
Recenze se líbila: 216 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Příjemný hotel na super místě, odkud je to kousek do centra hlavního města, ležící na jedné z nejhezčích pláží na ostrově (Gagou Beach).

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Hotel i pokoje jsou čerstvě po rekonstrukci, postele pohodlné, úklid každodenní a pečlivý.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Výborná kuchyně, každý den na výběr něco jiného, což platí i o rybách - vůbec není pravda, že by to byl jen pangas, toho jsem zaznamenal jen jednou, jinak losos, treska aj. K tomu skoro vždy kuřecí a pravidelně i skopové, vepřové nebo hovězí. Zákusky skutečně poněkud slabší, ale mě meloun a panacotta stačí, člověk se nemá přejídat.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Personál prima, usměvavý, ochotný, komunikativní, není co vytknout. To samé platí o delegátech, i když my jsme je v podstatě nepotřebovali. Vlastně jednou ano - půjčili jsme si přes ně auto: v pohodě, bez problémů, Fabia za 50 E/den. Bazén fantastický, otevřen 9-20, ale většinou i dříve nebo naopak do pozdější doby. Drinky na baru za rozumnou cenu 6 E (Maitai atd.), v ceně all inclusive jen pivo, víno, ouzo, soft. Dětský bazén paráda, denně ho vypouští a čistí. Hned vedle i hezké hřiště pro děti. V hotelu/u delegátů se dají koupit také výlety, ale doporučuji si je zakoupit ve městě. Tak například zpáteční lodní lístky na Patmos se dají koupit za 35 E, zatímco cestovka vám výlet nabídne za 75 E.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Jedním slovem nádhera. Čistá voda, oblázky a písek (boty netřeba), pozvolný vstup. V kombinaci s faktem, že pláž leží na chráněném místě, takže zatímco skoro všude jinde jsou při větru pořádné vlny, tak tady je klid, asi žádnou lepší na ostrově nenajdete. Uprchlíka jsem tak zaznamenal někde vzadu v rohu asi tak jednou... Lehátko za 3 E/den nebo za malou objednávku na baru (třeba kafe nebo shake).

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Hotel leží v zahradě s udržovanou, denně kropenou trávou, přímo u pláže (20m). Do centra je to příjemnou procházkou patnáct minut. To, že je vpravo za pláží nějaký nedostavěný dům, fakt není vina hotelu a navíc nás to ani nijak nerušilo.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Pohodová dovolená se vším všudy - odpočinek u bazénu, u moře, na třech výletech (půjčili jsme si i kolo za 7 E na celý den), s výbornou kuchyní a fajn lidmi, kteří se o nás perfektně starali. Klientela byla především česká, což je ovšem jen další pozitivum, protože jinak (jsme přece v Řecku!) by to tam byl samý Rusák. Pokud tomu někdo dá 2/5, je mi ho líto, spokojen nebude nikde. A pokud si někdo objedná hotel, který je ideální pro rodiny s dětmi, má dětský bazén a hřiště, načež očekává, že ty děti tam nebudou a nebudou si o prázdninách hrát a u moře výskat, nechť prosím v nejbližší době vyhledá pomoc psychiatra.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Samos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání