Napsat recenzi

pobyt v cervenci 2018 HOtel Kerveli Village

Recenze hotelu Kerveli Village Hotel *** (Řecko - Samos - Kerveli)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 169x
Recenze se líbila: 264 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • výhled výhled
  • hotelový bazén hotelový bazén
  • restaurace hotelová restaurace hotelová
  • celý hotelový komplex celý hotelový komplex
  • molo poblíž hotelu molo poblíž hotelu

Dovolená byla příjemná a hezká. Okolí je klidné, zaměstnanci hotelu jsou příjemní,vstřícní a nápomocní. Ubytování je hezké, čisté a se sítěmi v oknech. Nedoporučujeme ale pro osoby starší nebo se sníženou pohyblivostí či pro rodiny s malými dětmi (batolaty) kvůli tomu, že je všude hodně schodů.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Ubytování není vhodné pro starší lidi nebo hůře se pohybující osoby...všude samé schody a hodně schodů. Také nedoporučuji pro rodiny s hodně malými dětmi (batolaty), právě kvůli schodům a náročnějším vstupům do moře, hlavně z mola - pouze po schodech.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Snídaně každý den téměř stejné, nicméně velký výběr ze všeho možného...od sladkých bábovek, jogurtu, až po vařená vejce či šunku. Pečivo výběr asi ze 4 různých místních baget, toustový chléb. Ovoce, müsli, mléko, dva druhy džusů, čaj, káva, kapučíno, atd. Pouze párečky byly hodně slané.

Večeře úžasné - výběr z hodně druhů jídel a výborné chuťově. Byly i často ryby bez kostí. Musíte si ale koupit za vlastní peníze pití.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Vybavení pokojů mají dobré. Dostačující skříně, postele v dobrém stavu, v oknech sítě proti hmyzu. V některých pokojích možnost puštění klimatizace v časech pouze od 16 do 9 hod.V okolí hotelu krásné výhledy na moře. Uklízečka pravidelně uklízí. V restauraci i na recepci příjemný a usměvavý personál. Ubytování ve vyšších polohách mají nádherný výhled na moře.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Nejbližší koupání je z mola, kam se dostanete po mnoha schodech - je zde ale celý den velké horko, i přes slunečníky, dále zde jsou dvě plážičky téměř bez lidí, jedna s lehátky zdarma, druhá s poplatkem. Cca 8 min pěšky od hotelu je místní pláž o trošku větší, ale s příjemným vstupem a i podmořským světem a blízkou restaurací se záchodem. Na této pláži je i převlékárna, ale nevábného stavu. Na plážích jsou oblázky a kamínky. Moře je ale všude nádherně průzračné a čisté. Viděli jsme zde i několik hvězdic, chobotnici, rybičky různých druhů atd. V blízkosti hotelu poblíž mola je i možnost vyučování potápění s instruktory.

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

Okolí hotelu je čisté, každý den zametají atd, opravdu se o to starají. Výhledy na moře a okolí jsou krásné. Možnost nějakých nákupů je ale pouze minibusem zdarma asi 20 min jízdy, bus jezdí asi pouze 3x denně do supermarketu na 20 min a pak zpět nebo do hlavního města. V hlavním městě toho moc nemají, pár obchůdků a restaurací. V okolí hotelu nekoupíte vůbec nic nikde, max pitnou vodu nebo jiné pití v hotelovém baru. Je zde ale klid přes den i v noci.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Dovolené se vydařila! Dáváme zde za pobyt a za čistotu moře jedničku!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Samos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání