Napsat recenzi

Za malo penez co bychom chteli

Recenze hotelu Asterias Hotel ***+ (Řecko - Rhodos - Theologos)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 599x
Recenze se líbila: 361 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel ma dve a pul hvezdy ne tri.To je prvni vec a dalsi.Co je v popiscich zajezdu neni tak zcela pravda.Uz po procitani recenzi jsem se desila kam to jedu.Strach jsem mela spise z mista a okoli kam mame namireno,ale rekla jsem si,ze ma byt o par metru dal plaz a kdyz tak budeme chodit tam.Elektrarnu ktera byla v okoli jsem si rekla,ze nebudu resit.Jely jsme s kamaradkama uz s tim,ze prvni noc spime v hotelu Nirvana beach.Za to nam vsak slibili misu ovoce,lahev vina a v asteriasu trezor zdarma a kazdy den drink zdarma.Po asi 10minutach po ubytovani pro nas prisel "pikolik",jestli by jsme uz dnes sly na Asterias.Tim jsme uz pocitaly s tim,ze lahev,ovoce a trezor pada.Po prichodu na Asterias nam byla predana karta a ze za dva dny nas prestehuji zase jinam.Drink nam mel zustat.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Prvni pokoj byl prostorny,ale koupelna spatne resena,takze jsme se sotva hly.Na pokoji nam alespon sla wifi.Ovsem viko na kosi na wc nebylo.Po dvou dnech jsme dostaly pokoj s vyhledem na more,kde byl rano stin a behem dne stejne foukal vitr,takze klimatizace nebyla ani potreba.Koupelna byla uz lepsi,ale sprchovy kout katastrofa.Zaves se na vas lepil,voda sotva tekla,ale kazdy den byl kos vynesen,rucniky vymeneny co dva dny,ale nejakemu vetsimi vytirani uklizecky moc nedavaly.Jestli vubec.Na pokoji uz nesla wifi,ale nejely jsme na dovolenou abychom sedely na wifi.Pokoj vsak pro tri osoby malicky,ale zdrzovaly jsme se zde co nejmene.Lampicka nad posteli nam malem spadla na hlavu a draty ktere trcely ze zdi moc bezpecne nebyly.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Strava to je jeden velky pribeh.Snidane porad to stejne.Nastesti jsem nedala dopustit na akoricove susenky s jogurtem a kompotovanym ovocem,takze jsem to nejak prezila.Bohuzel parecky docela smrdely,sunka nevypadala vabne ale to je na chuti kazdeho.Obedy a vcere dalo by se rici porad to stejne.Mlete maso na x zpusobu,hranolky,ryze,testoviny a brambory pecene v jakesi "stave" vode.Testoviny byly vsak dobre a me osobne chutnaly.Zelenina byla lehce oschla,tzatziky vyborne,stejne tak cockovy salat.Co se tyce napoju,tak sladke dzusy se daly pit,jen pokud jsem smichala s vetsim dilem vody.Michane drinky v misach byly dobre a o tom,ze mame na vyber i rakii,sprite a colu nam rekl manzelsky par s kterym jsme se tam seznamily.Drinky ktere jsme mely mit za problemy s ubytovanim jsme mely jen jeden den,protoze uz tak se nas "barman"koukal jako na blbce.Ukonceni all inclusiv napoju bylo v 22h a pres to nejel vlak.Pozdeji vsak zhasl i svetla v celem arealu a sedte si po tme.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Pani,ktera byla na recepci dopoledne byla mila a ochotna.Dokonce pri stehovani pomohla s kufry do patra,coz se o "barmanovi"ktery byl na recepci od odpoledne se rici neda.Ze zacatku byl celkem mily a vtipny,ale kdyz nas "privital" na zacatku pobytu,tak nam ani nerekl,kde nas pokoj je a s kufry se take neobtezoval pomoci.Jeden den jsme prisly o pul 5 od more,kdy jsme mely stale narok na odpoledni snack.Buchta vsak nikde a susenky byly jen tri.Kamaradka sla do kuchyne,zda by nam daly holky buchtu.Nejiste buchtu donesly,ale kdyz to spozoroval onen barman,tak uz za nimi sel a asi dostaly servano.Kdyz dosla zmrzlina,tak s nechuti donesl dalsi.Co se tyce animacniho programu,tak ten asi v hotelu neznaji.Prvni den byl rozpis na cviceni,akce pro deti i dospele,ale animatorka pry dala vypoved,takze smula.Ping pong se ve vetru hrat nedal a biliard s hokejm za poplatek nas moc nelakal.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Nejblizsi plaz hotelu byla nic moc.Odpadky,bordel a ocumovani mistnich Reku bylo asi normalni,takze jsme chodily na plaz k hotelum Dorotea beach a Alex beach.Chaluhy byly na kraji dosti otravne ale jinak bylo more teple a az a velke vlny me osobne nic nevadilo.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Kdyz pominu bordel v neobydlenych mistech,tak si nemohu stezovat.Obchudky byly na kazdem rohu,restaurace take a nam to stacilo.Na vetsi zazitky jsme si zajely primo do mesta Rhodos.Vlackem za 9 euro jsme zajely do udoli motylu.To me sice nejak nenadchlo,ale spatne to take nebylo.Ovsem 5 euro za vstup mi prislo trosku prehnane.Nastesti jsme jely hned prvnim vlackrm o pul 9,jinak by jsme se v udoli asi nehly.T heologos je vazne klidne misto,takze nejake diskoteky nebo zabavu necekejte.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Za ty penize (12600) i s pojistenim jsem asi nemohla cekat zazraky.Prezit se to dalo a i tak rada vzpominam a uz ted po 3 dnech si rikam,ze to tam strasne rychle uteklo a klidne bych se vratila.Priste vsak radeji pridam nejakou korunu a pojedu do zivejsiho mesta a lepsiho hotelu.Co me ale prekvapilo,ze vas ubytuji i v "suterenu" kde lezou svabi takze na tohle bych si dala pozor.Bez nejakych zakladu anglictiny se take moc neobejdete,protoze i kdyz dopoledne jsou na baru ceske holky,tak s recepcni a barmanorecepcim se nedomluvite.Na dovolenou bych tam uz ale nejela.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 47
z 65 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání