Napsat recenzi

Obrovské zklamání od prvního dne

Recenze hotelu Asterias Hotel ***+ (Řecko - Rhodos - Theologos)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 674x
Recenze se líbila: 353 čtenářům
Fotografie: 17
Videa: 0
Komentáře: 4
  • Pláž v poledne Pláž v poledne
  • Pláž na druhou stranu Pláž na druhou stranu
  • Nikdy nebylo plno Nikdy nebylo plno
  • "Restaurace" "Restaurace"
  • Jídelna z druhé strany Jídelna z druhé strany
  • Špagety zabarvené? Kečupem nebo omáčkou? Špagety zabarvené? Kečupem nebo omáčkou?
  • Pomeranče ke snídani Pomeranče ke snídani
  • Poslední dezert - tohle není porce pro jednoho, z toho si odebírali všichni Poslední dezert - tohle není porce pro jednoho, z toho si odebírali všichni
  • Zelenina Zelenina
  • Bůček tenký jak salám vlevo a tuhý a jedinné maso kostky vpravo dobré
Bůček tenký jak salám vlevo a tuhý a jedinné maso kostky vpravo dobré
  • Párky a "amoleta" s rajčetem nastavená mlékem Párky a "amoleta" s rajčetem nastavená mlékem
  • Okurek a paprika s cibulí Okurek a paprika s cibulí
  • Někdy se objevily lusky, i hrášek a kukuřice a pak jednou směs všeho Někdy se objevily lusky, i hrášek a kukuřice a pak jednou směs všeho
  • Kelímek, kelímek a zase kelímek - teplé i studené nápoje Kelímek, kelímek a zase kelímek - teplé i studené nápoje
  • Směs zeleniny Směs zeleniny
  • Snad jedno pozitivum - výhled z pokoje - dokonce na moře!
Snad jedno pozitivum - výhled z pokoje - dokonce na moře!
  • Jde prakticky vidět celá délka nabídky jídla k obědu Jde prakticky vidět celá délka nabídky jídla k obědu

Na dovolenou jsme se těšili dva roky, pečlivě vybírali a chtěli si užít i animační programy pro děti a dospělé, pro děti byly velmi sporadické a nedostačující, pro dospělé žádné! I když měli být i večerní show. Animátorka jen jedna.

Ale to jak čtu hodnotím asi cestovní kancelář, protože to byl program cestovní kanceláře.

Ubytování skromné - pokud by mi to někdo nabídl jako nízkonákladovou dovolenou pochopím, ale obrázky a popis neodpovídají realitě.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

jen na přespání, úložní prostory nedostačující pro dva a dvě děti 6 a 13 na přistýlce, přičemž 13 leté dítě platí jako dospělý na přistýlce. Koupelna maličká, sprchový kout nejmenší co jde s igelitovým závěsem, který se na vás lepí a je ktrátký, takže voda stejně teče mimo sprcháč. Kosmetika se tam nedá dát, jen malinká polička. Píšou, že sít Comfort má mimo jiné Ledničky na pokoji, ... tělové a ruční krémy, šampony. .. ani náhodou

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Velké zklamání - kultura stravování na stolech s igelitem, málo míst k sezení, jen plastové kelímky na vše. Dominovalo mleté maso x krát jinak, špagety těstoviny, bramborová kaše z prášku, rýže, pečené brambory ve vodě, jediné maso, které se dalo jíst kostky snad vepřové, a to za 11 dní snad 3 krát, jinak rybí prsty jako nejhorší kvalita v supermarketu, kuřecí kousky, piškot tenoučký politý marmeládou, které bylo víc než toho piškotu, omáčka na špagety - ke konci dvakrát už obarvené špagety jakoby zbytkem té omáčky či kečupem ... ráno jen vejce, sýr něco jako eidam, godhaj dvakrát něco jako pizza šunka a ta nevyšla na všechny, znova doplněno godhajem, slaný sýr v celku i strouhaný, velké nakrájené kousky rajčat, suché okurky, na tenoučké proužky cubule s paprikou, hlávkový salát na úzké a tenké proužky, nějaký plátek vypečený jak salám z bůčku, jednou bylo i krásný kus masa, ale byl tak tuhý, že ho ani kočka nepokousala, kočky loudili u jídla a i pes velký jak stůl se tam objevil.

Automaty na kávu, kde bylo i capucino, cokoláda, horká voda - čaj v pytlíku, ale pouze jen ČERNÝ! džusy tří chutí z prášku ZASE AUTOMAT.

Koktejly byli v nabídce all inclusiv, ovšem v hotelu nám je nedali, prý 4 Eura a když jsem se bránila, že je v nabídce, ukázali na mísu, ve které byl džus z automatu, led, někdy zbylé kousky pomeranče, které u snídaně zbyly ( pokud si je někdo vzal ), svačinky dopoledne nebyli odpoledne pořád stejné, jen nějaké sušenky jako hrudky, něco u nás jako esíčka, zmrzlina, kterou jsme si mohli vzít do kornoutku kolikrát chceme, ale nesměli jsme si jí dát do kelímku s kávou, byla stále stejná - čokoládová a vanilková.

Měli jsme i ovoce - na začátku žlutý meloun v poledne, červený večer, objevili se i nějaké kyslelé blumy na začátku, Pak děti v kuchyni viděli několikrát hroznové víno. To se však objevilo až po 4 dnech dost nevábné kvality.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Uklizečky u nás v pokoji denně vysypali koše, vyměnili ručníky, asi dvakrát za 11 dní vyměnili ložní, přetřeli umyvadlo a záchod, podlahu v koupeně, v pokoji určitě ne každý den. V některých pokojích nevysypali koše, některé měli koš na toaletní papír bez zakrytí. Konec all inclusiv v 22 hodin, nabídka na baru mizerná, nikdo nic nekupoval, ale přesto, že lidé seděli u stolu a bavili se, v 23 hodin se bar zavřel a zhaslo se kromě bazénu v areálu. Na recepci v noci nikdo nebyl a když mamince najednou nešla karta na otvírání, musela v lézt oknem, jinak by s dětmi spala venku. A to měla štěstí, že si nechala otevřený balkón a byla v přízemí.

Na výlety bylo doporučeno delegátkou vzít si nějaký koláček, jablíčko ... to jsme tam vůbec nezažili a někteří dotali i balíček na výlet.

Byl tam biliárový stůl a ice hokej - za jedno Euro, už dost stoly mamatovali a taky se občas rozjeli až po třetím euru, pinponkový stůl již prohnutý oprýskaný, stejně tak koupačky a jedna průliska - ostatní dětské adtrakce s fotek jsme tam nenašli.

Lehátka u bazénu nedostačující v prvních dnech - do 20 kusů, pak něco málo přidali, později přes den byli i volné - lidé volili výlety po ostrově, aby si trochu dovolenou užili, auta si půjčili na 3 až 5 dnů.

Wifi fungavala jen u bazénu a na pár pokojíchm, které byli blízko recepcce. Některé pokoje měli sítě v balkónech, ale jen pár a to ještě poničené, vzhledem k velkému množství komárům velký nedostatek, klimatizace jen za poplatek.

Lednička na pokoji nebyla, i když byla v nabídce. My jsme přijeli v noci a potřebovali jsme dát léky do lednice - na recepci nikdo nebyl a přijít na bar o dvě minuty později, léky bych vyhodila.

Většina hostů se střídá tak, že letadlo přiletí v 22 hodin, to odlétá po 23 hodině s klienty, kteří končí dovolenou, Ti hotel opouštějí v 20:30 až 21:10 hod. Pokoj však musíte opustit dle evropských zvyklostí do 12 hodin, ale není zajištěna místnost pro kufry - jsou ve veřejné hale přístupné, sprcha studená venku, převléct se nemáte kde - snad jen záchod nebo veřejná hala - nedůstojné.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Žádné oblázky, ale šutry, úzká vzdálenost opravdu kousek asi 100 - 150 m, žádný, ani placený servis, snad 5 lehátek, které si tam dotákli klienti, deštníky žádné. Voda kalná, asi z písku, vlny s kruhem s nesli i děti - houpací, vstum do moře po kamenech, pak písek, vodní sporty u vedlejšího hotelu asi 300 m,

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Ve vesnici asi 5 obchodů, pak vláčkem, stal snad 8 Euro či víc, to si nejsem jistá nebo 5 km nějaké motýlí údolí, ... jinak předražené zájezdy.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Pro nás velké zklamání, nabídka neodpovídala poptávce. Pokud by pravdivě popsali a dali pravdivé fotky, zájezd bych si nekoupila za tu cenu, Komu nabídnout zájezd mýma očima? Pokud by nabídka byla v cenách za last minute - 11 tisíc na dospělou osobu, s popisem jednoduchého jídla, opakujícího, bez programu, jednoduché ubytování, bez služeb na pláží,využití předražených zájezdů nebo zapůjčení auta za 45 euro na jeden den ... Tak asi rodinám s nízký příjmem, kteří jsou rádi, že se dostanou k moři a víc neočekávají, nebo těm co chtějí přespat a chtějí jezit po výletech, vzít si snídani a nečekají komfort ... Dětem, kteří vydrží u bazénu, pokud nemáte na výlety, ...

Fakt bych se asi ve stanu cítila kulturněji, protože bych s takovým standartem počítala.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 47
z 65 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Hanka: Hodnoscení??? Divné - 24. 7. 2016 16:49

Já jsem nehodnotila víc než 2 hvězdičky z 5 a to hodnocení je 3,9? Tak to je fakt divné. Ptám se těch, co s náma byli, na jejich reakce, prosím, aby mi napsali, jestli jsem to někde přehnala nebo něco zapomněla ... Nemám zájem poškodit cestovku, ale taky nechci, aby se napálili další. reagovat

Hanka: Re: Hodnocení??? Divné - 24. 7. 2016 16:51

Omlouvám se za překlepy - Hodnocení reagovat

alena: prosím o zkontaktování, jsem také klien - 26. 7. 2016 15:51

moc vás prosím paní Hanko, ozvětese mi do středy.. jsem klientem tohoto hotelu a potřebuji se vás poptat, moc díky ALČA reagovat

Hanka: Re: prosím o zkontaktování, jsem také klien - 27. 7. 2016 22:07

Ale jak se zkontaktujeme? Zkuste se podívat na cestovku na FB. Hanka reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání