Napsat recenzi

Červenec 2015

Recenze hotelu Asterias Hotel ***+ (Řecko - Rhodos - Theologos)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 801x
Recenze se líbila: 349 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

První dovolená, co se mi líbila. Menší hotel na klidném místě, co víc si může člověk přát. Všude čisto a klidná atmosféra. Moře jídla a pití, bazén čistý, udržovaný. Wifi je v dosahu celého hotelu, baru, jídelny, bazénu, pochopitelně zdarma.Na pokoji chyběla tv, ale Tour de France jsem sledoval u bazénu v mobilu, takže vlastně výhoda :-)

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Pokoje jsou menší, ale byli jsme tři. Ovšem na přespání stačí. Koupelna se sprchovým koutem a wc čistá, malá, pitná voda i z vodovodu. Za mě spokojenost, nejsem náročný. Balkon prostorný, v přízemí a s výhledem na moře. Pěkné palmy, upravený trávník, kytičky všude okolo hotelu.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Jídlo ok. Snídaně vejce, salám, sýry, párky, čerstvé výborné pečivo, máslo, marmeláda, med a sladkosti. Kafe od rána do večera, taktéž víno, džusy, pivo a další, co hrdlo ráčí. Oběd a večeře - těstoviny, hranolky, rýže, maso, ryby, různé přílohy, pizza, saláty a moře různých zeleninových salátů, každý se najedl, kolik chtěl. Nikdy se nestalo, že by něco chybělo nebo došlo, i poslední kdo přišel, měl všeho dostatek. Pěkně upravené a chutné. Pití alko/nealko/kafe po celý den, odpoledne zmrzlina....Paráda

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Vybavení už jsem popsal výše, snad jen tři zásuvky. Nevýhoda, že po odchodu z pokoje se vypnou, takže nabíjet mobily, foťáky atd lze jen v přítomnosti a v noci. Naštěstí jsme nemuseli používat zásuvkový odpuzovač komárů, byli tam dva první noc, poté jsme zatahovali síto na balkon a v pohodě. Personál vstřícný, ochotný, taktéž kuchařky a barman, který umí česky (byl u nás), rád si povykládá o všem možném.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Pláž nic moc, taková katastrofa. Žádný písek, jen všude kameny - oblázky, větší menší, koupili jsme si za sedm eur boty do vody, ale šlo to i bez nich, jen opatrně a pomalu. Neustálé vlny, takže pro děti asi nee, leda v doprovodu. Na druhou stranu na pláž to bylo kousíček, co by kamenem dohodil. I když bylo horko, stále foukal osvěžující větříček, takže se člověk cítil svěže, i když slunko je zákeřné, takže natírat, nebo se spálíte jako já první den :-) Pro děcka je spíš vhodné jižní pobřeží ostrova, kde jsou pláže písčíté, ale horko, nefouká a to já zrovna nemusím. I když jednu výhodu to mělo, pláž jsme měli sami pro sebe a když tam přišlo "pár" lidí, tak desítky metrů mezi sebou :-)

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Okolí hotelu upravené, trávníček, kytičky, prolézačky pro děti, kulečník, pingpong, dva bazény, slunečníky okolo, wc a venkovní sprcha u bazénu. Jen bych vytknul jednu vlastnost čechů a to bylo to, že si na lehátka buďto večer nebo hned ráno před snídaní hodili na lehátka osušky, aby si je obsadili. Bral bych to v případě, kdyby si tam šli po snídani lehnout, ale někteří šli k moři, jeli do města nebo na výlet a lehátka mnohdy celý den sprostě obsazené. Prostě sprosťárna, ale vždy jsme si poradili :-)

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Za mě spokojenost, klid, málo lidí, rodinná atmosféra. Až na tu pláž mi nic nechybělo. Trochu hluk od letadel, někdy létala co tři minuty, v noci méně, nejvíc o víkendu, v pracovní dny daleko míň a pak už mi to ani nepřipadlo. Klidně bych tam jel znovu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 47
z 65 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání