Napsat recenzi

Dovolená na Rhodosu Hotel Semiramis

Recenze hotelu Semiramis City Hotel **** (Řecko - Rhodos - Rhodos město)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 781x
Recenze se líbila: 445 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 1

Tato dovolená pro nás byla velkým zklamáním, nejen, že jsme se nedočkaly řecké pohostinosti, navíc ani slušnosti. Recepční pan Vasilis neuměl zdravit a o vstřícném jednání se z jeho strany nedalo vůbec mluvit, Obsluha kolem doplňování jídla, kterou zabezpečovala jediná osoba, byla neprofesionální, byla schopna přejet a vozíkem vrážet do hostů, nebo jej postavit tak, že se kolem ní nedalo projít. Ostatní personál byl milý.

Po zhodnocení si myslíme, že standard hotelu neodpovídal označení 4 hvězdičkami a komentáři, že se jedná o hotel pro náročnou klientelu.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Největší šok byl, že fotky koupelny prezentované na stránkách zájezd. cz neodpovídají v žádném případě skutečnosti. Kdybychom viděly skutečné fotky, nikdy bychom si tento hotel nevybraly.Skutečné fotky přikládáme, je otázka, z kterého hotelu byly prezentované fotky koupelen. Pokoje byly sice menší , ale odpovídaly prezentaci. Rozměry vnitřní strany sprchového koutu byly 58*58 cm a 23 cm zabírala vodovodní baterie.HROZNÉ!!!!

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Výběr jídel byl při snídani i večeři hojný, ale při porovnání z jinými 4 hvězdičkovými hotely, nic moc. Určitě by se nemělo stávat, aby bylo promícháno staré s čerstvým pečivem. Prezentace byla vekmi dobrá, ale jinak nic moc. Některé jídla nebyly popsány, přílohy neochuceny, ovoce pouze nejlevnější (meloun, jablka, kompotovaný ananas).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

viz výše, pokojské a obsluha, která odnášela použité nádobí byla OK, milá a úslužná

u hotelového bazénu jen 16 lehátek na cca 120 pokojů, voda čistá ale studená, a kolem se celý den válely odhozené plechovky, kelímky, prostě smetí , které tam nechali hosté, v průběhu dne tam nikdo z personálu nechodil

ještě si myslíme, že úklid recepce a vstupní haly by měl probíhat brzo ráno nebo pozdě večer a ne v době největšího pohybu hostů, kdy chodí na snídani a je tam nebezpečí uklouznutí na mokré podlaze i schodech

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

odpovídalo popisu, moře příjemné a čisté a za nepořádek na pláži cestovní kancelář ani hotel neodpovídá, jen by měl někdo iniciovat fungující WC, téměř všechny byly uzavřeny

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Historické centrum města bylo dostupné příjemnou procházkou, v okolí spousta marketů, barů a restaurací, v bezprostřední blízkosti hotelu a v celém okolí byl vidět nepořádek, přetékající popelnice, odpadky, neudržované budovy.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Hodnocení hotelu neodpovídá 4 hvězdičkovému standardu, třeba je to v Řecku obvyklé, to nevíme, ale podle ceny by to mělo být super, bohužel. Nemůžeme doporučit a nikdy by jsme znovu nejely.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Martin: y/i - 16. 6. 2015 14:18

Asi máte závažný problém s měkkým i a tvrdým y. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání