Napsat recenzi

Hotel Kipriotis

Recenze hotelu Rhodos Horizon Blu Hotel *** (Řecko - Rhodos - Rhodos město)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2018
Přečteno: 42x
Recenze se líbila: 261 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel je ve skvělé poloze jak blízko pláže tak blízko starého města. Zařízení až na pár detailů v dobrém stavu.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Pokoj malý,ale útulný, malý prostor v koupelně,pro dovolenou dostačující,výhled jsme měli do zahrady což bylo nakonec výhodou,protože tam nefoukal tak silný vítr a nepálilo tam sluníčko celý den jako v pokojích s výhledem na moře. V době našeho pobytu byl plně obsazený hotel,ale i přesto byl klid. Jediné co nám nevyhovovalo byly malé a nepohodlné postele.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Měli jsme polopenzi, obrovský výběr jak u snídaní tak u večeří snad od všeho..Spousty zeleniny ovoce,masa, uzenin, příloh až po sladké dorty. Něco mi nechutnalo,ale každý má jiné chuťové buňky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Fantastický personál který se plně věnoval hostům jak u jídla tak u bazénu. Za mojí několikaletou zkušenost z dovolených zatím nejlepší.Trochu malý bazén ale dostačující. Wellness centrum jsme nevyužili. Obchod přímo v budově hotelu. Po předání pokoje při odjezdu jsme mohli využít úschovnu zavazadel za 2 eura a jsou hostům k dispozici sprchy. Mohlo se využívat veškeré veřejné prostory hotelu.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Egejské moře - Na pláži jsou oblázky v moři jemný písek,vše vyřešil nákup bot do vody. Fantastická voda,teplá, nádherná barva vlny vhodné spíše pro dospělé a trochu nebezpečné při přílivu. Neustálý vánek,díky němuž není takové horko. Středozemní také oblázky a jedním slovem rybník,spíše pro rodiny s dětmi a není zde větrno. Více navštěvované a tím i také plné pláže. Preferovali jsme egejskou stranu.

Okolí hotelu  průměrně (4,6/5)

V okolí velké množství obchodů a restaurací. Hotelová restaurace byla podstatně levnější. Staré město cca 15 min pomalou chůzí od hotelu. V přístavu spoustu možností zakoupení výletů.Ceny všude přibližně stejné.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Rozhodně výborná dovolená, výlety doporučuji kupovat přímo v přístavu popřípadě hotelu (bývá někdy levnější) než u delegátů.Jsou zde velké cenové rozdíly. Co se týká půjčení aut,kdo neumí dobře anglicky či řecky využít delegáta hlavně kvůli pojištění a je to také dražší.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání