Napsat recenzi

Žádný luxus, ale dalo se

Recenze hotelu El Greco Hotel ** (Řecko - Rhodos - Rhodos město)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 445x
Recenze se líbila: 346 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel je starší a rozhodně nespadá do kategorie luxusnějších. Byli jsme zde za cenu last minute a to rozhodně za to stálo. Asi kdybych dala 15 000 za týden, tak také spokojená nejsem. Nicméně pokoje byly čisté, večeře chutné, snídaně stále stejné. Na špinavé ubrusy jsme si po pár dnech zvykli :).

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Velká a komfortní postel. Fungující (nová) lednička. Skříň trochu smrděla, ale bylo to spíš tou jejich vodou. Vše bylo čisté, jen to prostě trochu smrdělo. Oblečení jsme nechali radši v kufru. Koupelna malá, chybělo krytí odtoku. Kdyby z pokoje vyhodili tu nefungující kuchyňskou linku a starou ledničku, tak by bylo nejen víc místa, ale bylo by to i útulnější.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Snídaně pořád stejné, k salámu a sýru jsem moc důvěru neměla, tak jsme měli celý týden chleba s nugetou :). Ale večeře ok. Byl to klasický bufet, ale každý den něco jiného, bylo to chutné. maso libové. Bohužel byly špinavé stoly, což byla škoda. K večeři bylo víno, balení vody.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Klasický řecký model - chlap sedí dole v recepci, hulí jeden doutník za druhým, ženské makají. Od snídaně, k úklidu, k večeři, k pomývání nádobí... Chtělo by to častěji měnit ručníky. Jinak vždy uklizeno. Wifi jen v recepci. Jiné služby jsme nevyužívali.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Přímo ve městě pláž slabší. Oblázková, z velké části zabraná lehátky za poplatek (8 euro/2 lehátka + slunečník). Brzo byla hloubka, kolem jezdilo hodně lodí. Z druhé strany bylo Egejské moře, to bylo hodně bouřlivé, hodně fouká. My jezdili do Faliraki, tam je hezká pláž, také jsme dělali hodně výletů lodí. Na Lindos, Simi a nejkrásnější pláže Rhodosu. To se určitě vyplatilo. Pokud bychom byli jen ve městě, tak bych asi spokojená nebyla.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Město Rhodos je super startovní místo na všecky výlety. Určitě je zde seženete levněji než u CK. Navíc se dá dobře smlouvat, pokud jich koupíte u jedné společnosti více. Je zde hodně obchodů a barů. Měli jsme polopenzi a oběd se dal udělat za 3-5 euro/osobu. Buď gyros, nebo u číňana, fakt dobrý výběr. Také večer to bylo fajn, dalo se zajít do centra do obchůdků, kaváren nebo jen tak sednout s pivem na pláž. Hezká je i procházka starým městem. Určitě doporučuji.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Poměr kvalita/cena (při last minute) byl určitě dobrý. Nemůžete čekat nic velkého, podmínky spíše skromnější, ale kdo chce spíš poznávat a nejen sedět na hotelu, tak je to dobré startovní místo. Asi bych sem nejela znova, ale pro mladý pár jako low cost dovolenou bych určitě doporučila.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 28
z 48 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání