Napsat recenzi

Pro nenáročné turisty

Recenze hotelu El Greco Hotel ** (Řecko - Rhodos - Rhodos město)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2010
Přečteno: 481x
Recenze se líbila: 437 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dvouhvězdičkový hotel El Greco nabízí v rámci destinace velice solidní poměr "cena/výkon".

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Jedná se o rodinný hotel, proto nelze očekávat silné finanční zázemí jako u řetězců. Rekonstrukce probíhá postupně a hodně záleží na pokoji, ve kterém vás ubytují. Přízemní pokoje mají lepší uspořádání nábytku a mnohem větší koupelnu. Měl jsem štěstí na klidný pokoj v prvním patře s výhledem na bazén sousedního hotelu. Zjištěné závady řešili okamžitě. Vadil mi jen kuchyňský kout umístěný před vstupem na miniaturní balkón. Nevrzající kovové lůžko nabízelo příjemný odpočinek. Patrové postele jsou vhodné pro děti vzhledem k rozměrům. Dospělý člověk "na přistýlce" by se moc pohodlně na nich zřejmě nevyspal.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Stále se opakující snídaně jsou slabou stránkou většiny hotelů a slouží hlavně pro zasycení. Večeře mě mile překvapily, včetně lahve vody na pokoj a skleničky džusu nebo "vína". Podobné servírovali i ve 4*.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Opět záleží na pokoji, ve kterém vás ubytují (zřejmě). Sice je na hotelu vidět, že je staršího data a do "technického" zázemí jsem se raději ani nepodíval, ve vybavení pokoje mi nic nechybělo. Nová postel, nová lednice,kabelová televize, funkční sociální zařízení a klimatizce a hlavně božský klid. Město samotné nabízí obrovské množství "atrakcí", proto je zbytečné, aby je nabízel i hotel samotný. Jen rodiče nemají moc možností k odložení svých dětí. Před hotelem je jen pár plastových "atrakcí" k zabavení. Ale...10 minut chůze, v parku u hradeb, je nádherný dětský koutek. Pokud se jedná o personál, tak je pravda, že majitel působí nesympaticky a někdy jsem měl pocit, že ke křesílku přirostl. Kluk v recepci sice neuměl řeči, ale neměl jsem s ním problém. Zřejmě jsem byl "psí mámě" sympatický, proto chlapy poučila a měl jsem vždy klíč od pokoje nachystaný a nemusel jsem říkat jeho číslo, přitom byl hotel plně obsazený, takže jsem v něm nebydlel sám. Mám totiž ve zvyku pozdravit, usmát se a prohodit pár řeckých slov. Dělaá to divy. :)

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pojem městská pláž hovoří za vše. Plavci, kterým nevadí strmější vstup do moře, si vyberou větrnou západní stranu. Pro neplavce je vhodnější východní (plně obsazená) strana se skokanskou věží. Já jsem chodil na špici a rád jsem plaval mez Egejským a Středozemním mořem. Rozdíl v teplotách byl znatelný a díky mořským proudům jsem si více mákl. Jen si dávejte pozor kam si leháte a moc nezkoumejte hlubší vrstvy štěrkopísku.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Naprosto vynikající poloha a umístění v klidnější ulici nedaleko přístavu a starého města.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Za necelých 13 tisíc, letecky na 11 nocí s polopenzí a příplatkem za neobsazené lůžko si nemůžu stěžovat. Město je úžasné, ale chápu, že v plné sezóně bude hodně přelidněné. Stačí ovšem zavítat do boční uličky...

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 28
z 48 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání